Welkom op de Pernix Jubileumwebsite

100 jaar! Dat betekent 100 jaar jongens en meiden in één team, 100 jaar het mooie geluid van doelpunten door de rieten korf of de gele kunststofmand en 100 jaar naast sportieve prestaties een heleboel gezelligheid en plezier met elkaar.

Dinsdag 11 mei 2021 hebben we live of via de live-stream kunnen genieten van het bijzondere moment dat Pernix toen precies 100 jaar bestond.

Daarna waren er een Jubileum fietstocht, een Clinic voor de A- jeugd en een feestelijke opening van het seizoen. Dat was een stralende dag waarop niet alles maar wel heel veel kon en we de Koninklijke Erepenning mochten ontvangen.

2 Oktober hebben we met heel veel Pernixers aan Leiden laten zien dat Pernix 100 jaar bestaat, een jaar lang konden we dagelijks genieten van de oude krantenartikelen in Eeuwtje van het Leeuwtje, Jubileum P.O. nr. 6 is in de bus gevallen en de jeugd had 2 maart een korfbalochtend.
Op deze website vind je de activiteiten die nu gaan komen en speciaal voor de oud-leden is er een eigen pagina.

 

https://pernix.nl/100jaar/oud-leden

 

De Pernix 100 jaar Jubileum Commissie

 

Tom van Alphen (voorzitter), Madelon Breedveld, Pieter de Frel, Saskia Hassefras, Wendeline Heijl – van Santen, Trea Streefland, Alice Tieleman, Lotte Zonderop.

 

Contactgegevens van de commissieleden te verkrijgen via jubileum@pernix.nl

Eerste volgende jubileum activiteit over...

Nieuws 100 jaar Pernix

Bestuur

Hutspotjes

Tijdens het jubileumweekend zijn hutspotjes uitgedeeld aan het jongste en oudste lid die mee hebben gelopen met de taptoe in 2021. Voor alle andere leden

Lees verder »
Bestuur

Jubilieum Lunch (oud) leden

Beste Pernixer, Het driedaags Pernix-Spektakel komt dichterbij.Zaterdag 28 mei is de reünie-dag voor de oud-leden.Centraal staat een gezellig omlijste lunch in de vlak bij ons veld

Lees verder »