Welkom op de Pernix Jubileumwebsite

100 jaar! Dat betekent 100 jaar jongens en meiden in één team, 100 jaar het mooie geluid van doelpunten door de rieten korf of de gele kunststofmand en 100 jaar naast sportieve prestaties een heleboel gezelligheid en plezier met elkaar.

Dinsdag 11 mei gaan we met elkaar de 100e verjaardag van Pernix vieren. Van 17.45 – 19.00 uur kunnen we allemaal via de live-stream genieten van dit bijzondere moment.

Enkele dagen daarvoor hebben alle leden en jubileumleden de Jubileum Pernix Omroep nr. 4 in de bus gekregen. Vast weer een mooie glossy!

Het Driedaags Eeuwig Pernix Spektakel gaat volgend jaar op 26, 27 en 28 mei plaatsvinden, aan het einde van het jubileumjaar.

Elke dag kunnen we al volop genieten van het kijken naar de oude foto’s en de krantenartikelen van Eeuwtje van het Leeuwtje.

Op deze website vind je een groot deel van het programma en speciaal voor de oud-leden is er een eigen pagina https://pernix.nl/100jaar/oud-leden

De Pernix 100 jaar Jubileum Commissie

Tom van Alphen (voorzitter), Madelon Breedveld, Pieter de Frel, Saskia Hassefras, Wendeline Heijl – van Santen, Trea Streefland, Alice Tieleman en Lotte Zonderop

Contactgegevens van de commissieleden te verkrijgen via jubileum@pernix.nl
Eerste volgende jubileum activiteit over…

Volgende Upcoming Event
11
september
2021

Kick off Jublieumfestiviteiten

Evenement detailsBekijk de jubileumactiviteiten

Nieuws 100 jaar Pernix