Welkom op de Pernix Jubileumwebsite

100 jaar! Dat betekent 100 jaar jongens en meiden in één team, 100 jaar het mooie geluid van doelpunten door de rieten korf of de gele kunststofmand en 100 jaar naast sportieve prestaties een heleboel gezelligheid en plezier met elkaar.

Dinsdag 11 mei 2021 hebben we live of via de live-stream kunnen genieten van het bijzondere moment dat Pernix toen precies 100 jaar bestond.

Daarna waren er een Jubileum fietstocht, een Clinic voor de A- jeugd en een feestelijke opening van het seizoen. Dat was een stralende dag waarop niet alles maar wel heel veel kon en we de Koninklijke Erepenning mochten ontvangen.

Begin september viel ook Jubileum Pernix Omroep nr. 5 door de brievenbus, 2 oktober hebben we met heel veel Pernixers aan Leiden laten zien dat Pernix 100 jaar bestaat en dagelijks kunnen we genieten van de oude krantenartikelen met Eeuwtje van het Leeuwtje.

Op deze website vind je de plannen die er nu zijn en speciaal voor de oud-leden is er een eigen pagina.

https://pernix.nl/100jaar/oud-leden

De Pernix 100 jaar Jubileum Commissie

Tom van Alphen (voorzitter), Madelon Breedveld, Pieter de Frel, Saskia Hassefras, Wendeline Heijl – van Santen, Trea Streefland, Alice Tieleman, Lotte Zonderop.

Contactgegevens van de commissieleden te verkrijgen via jubileum@pernix.nl

Eerste volgende jubileum activiteit over...

Volgende Upcoming Event

Jubileum Korfbal spektakel

5 januari 2022
- Pernix
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Nieuws 100 jaar Pernix

Bestuur

Prijzen Jubileumloterij!!!!

Ben jij tijdens de Jubileumloterij op 11 mei in de prijzen gevallen, maar heb jij je prijs nog niet opgehaald?Kom dan aanstaande zaterdag (29 mei)

Lees verder »
Bestuur

Korrufbal!

BIJNA 25 JAAR GELEDEN KWAM DE GERUCHTMAKENDE PERNIX-CD “IK SCHIET UIT HET HOEKIE” OP DE MARKT. HET NUMMER “KORRUFBAL” STAAT ALS NUMMER 12 OP DE LIJST VAN DEZE CD. TEKST EN MUZIEK: WOUT PERA; VIDEO EDIT: PETER KUIPERS.

Lees verder »
Bestuur

Uitslag jubileum loterij

Kijk in onderstaand overzicht of je tijdens de Jubileumloterij op dinsdag 11 mei in de prijzen bent gevallen! Het kan dat je lot er nu

Lees verder »