Welkom op de Pernix Jubileumwebsite

100 jaar! Dat betekent 100 jaar jongens en meiden in één team, 100 jaar het mooie geluid van doelpunten door de rieten korf of de gele kunststofmand en 100 jaar naast sportieve prestaties een heleboel gezelligheid en plezier met elkaar.

Dinsdag 11 mei 2021 hebben we live of via de live-stream kunnen genieten van het bijzondere moment dat Pernix toen precies 100 jaar bestond.

Daarna waren er een Jubileum fietstocht, een Clinic voor de A- jeugd en een feestelijke opening van het seizoen. Dat was een stralende dag waarop niet alles maar wel heel veel kon en we de Koninklijke Erepenning mochten ontvangen.

2 Oktober hebben we met heel veel Pernixers aan Leiden laten zien dat Pernix 100 jaar bestaat, een jaar lang konden we dagelijks genieten van de oude krantenartikelen in Eeuwtje van het Leeuwtje, Jubileum P.O. nr. 6 is in de bus gevallen en de jeugd had 2 maart een korfbalochtend.
Op deze website vind je de activiteiten die nu gaan komen en speciaal voor de oud-leden is er een eigen pagina.

 

https://pernix.nl/100jaar/oud-leden

 

De Pernix 100 jaar Jubileum Commissie

 

Tom van Alphen (voorzitter), Madelon Breedveld, Pieter de Frel, Saskia Hassefras, Wendeline Heijl – van Santen, Trea Streefland, Alice Tieleman, Lotte Zonderop.

 

Contactgegevens van de commissieleden te verkrijgen via jubileum@pernix.nl

Eerste volgende jubileum activiteit over...

Nieuws 100 jaar Pernix

Archief

11 september 2021!

Met een beperkt programma gaan we deze dag tot een mooie dag maken! Info zal snel volgen uit de nieuwsbrief!!!

Lees verder »
Bestuur

Jubileum fietspuzzeltocht

Op 10 juli is het zo ver de jubileum fietspuzzeltocht! Met je team, vantwee tot zes personen, leg je een prachtige route af. Onderwegbeantwoord je

Lees verder »
Bestuur

Prijzen Jubileumloterij!!!!

Ben jij tijdens de Jubileumloterij op 11 mei in de prijzen gevallen, maar heb jij je prijs nog niet opgehaald?Kom dan aanstaande zaterdag (29 mei)

Lees verder »
Bestuur

Korrufbal!

BIJNA 25 JAAR GELEDEN KWAM DE GERUCHTMAKENDE PERNIX-CD “IK SCHIET UIT HET HOEKIE” OP DE MARKT. HET NUMMER “KORRUFBAL” STAAT ALS NUMMER 12 OP DE LIJST VAN DEZE CD. TEKST EN MUZIEK: WOUT PERA; VIDEO EDIT: PETER KUIPERS.

Lees verder »
Bestuur

Uitslag jubileum loterij

Kijk in onderstaand overzicht of je tijdens de Jubileumloterij op dinsdag 11 mei in de prijzen bent gevallen! Het kan dat je lot er nu

Lees verder »