Welkom op de Pernix Jubileumwebsite

100 jaar! Dat betekent 100 jaar jongens en meiden in één team, 100 jaar het mooie geluid van doelpunten door de rieten korf of de gele kunststofmand en 100 jaar naast sportieve prestaties een heleboel gezelligheid en plezier met elkaar.

Dinsdag 11 mei 2021 hebben we live of via de live-stream kunnen genieten van het bijzondere moment dat Pernix toen precies 100 jaar bestond.

Daarna waren er een Jubileum fietstocht, een Clinic voor de A- jeugd en een feestelijke opening van het seizoen. Dat was een stralende dag waarop niet alles maar wel heel veel kon en we de Koninklijke Erepenning mochten ontvangen.

2 Oktober hebben we met heel veel Pernixers aan Leiden laten zien dat Pernix 100 jaar bestaat, een jaar lang konden we dagelijks genieten van de oude krantenartikelen in Eeuwtje van het Leeuwtje, Jubileum P.O. nr. 6 is in de bus gevallen en de jeugd had 2 maart een korfbalochtend.
Op deze website vind je de activiteiten die nu gaan komen en speciaal voor de oud-leden is er een eigen pagina.

 

https://pernix.nl/100jaar/oud-leden

 

De Pernix 100 jaar Jubileum Commissie

 

Tom van Alphen (voorzitter), Madelon Breedveld, Pieter de Frel, Saskia Hassefras, Wendeline Heijl – van Santen, Trea Streefland, Alice Tieleman, Lotte Zonderop.

 

Contactgegevens van de commissieleden te verkrijgen via jubileum@pernix.nl

Eerste volgende jubileum activiteit over...

Nieuws 100 jaar Pernix

Jubileum

26-11-2016 GKV 1 – Pernix 1

November 2016. Een ontketend Pernix 1 is op dat moment de meest scorende korfbalploeg van Nederland. “Speciale” opnames uit de wedstrijd GKV 1 – Pernix

Lees verder »
Jubileum

Nooit meer

Nooit meer. Dit nummer, met tekst en muziek van Wout Pera, begon bijna 25 jaar geleden als onderdeel van het jubileumcabaret ‘Ik vind die au-pair niks…’ Het nummer lijkt te gaan over het stoppen met actief korfballen. De foto’s achter deze muziek laten zien dat ‘Nooit meer’ in dit geval over veel meer gaat. Maar… nooit meer Pernix… bijna ondenkbaar toch? [bron: Jubileum Pernix Omroep uitgave 2, september 2020] De foto’s in het filmpje zijn samengesteld door Peter Kuipers.

Lees verder »
Jubileum

Speel makker speel

Speel makker speel, track 9 op de Pernix-CD, wie kent hem niet? In dit nummer wordt korfbal in de breedste zin van het woord bezongen.

Lees verder »
Bestuur

Jubileum PO nummer 2

Op 9 september ligt de nieuwe Jubileum PO weer op de mat. met in dit nummer: Wat heeft patat te maken met de historie van

Lees verder »