Welkom op de Pernix Jubileumwebsite

100 jaar! Dat betekent 100 jaar jongens en meiden in één team, 100 jaar het mooie geluid van doelpunten door de rieten korf of de gele kunststofmand en 100 jaar naast sportieve prestaties een heleboel gezelligheid en plezier met elkaar.

Dinsdag 11 mei gaan we met elkaar de 100e verjaardag van Pernix vieren. Van 17.45 – 19.00 uur kunnen we allemaal via de live-stream genieten van dit bijzondere moment.

Enkele dagen daarvoor hebben alle leden en jubileumleden de Jubileum Pernix Omroep nr. 4 in de bus gekregen. Vast weer een mooie glossy!

Het Driedaags Eeuwig Pernix Spektakel gaat volgend jaar op 26, 27 en 28 mei plaatsvinden, aan het einde van het jubileumjaar.

Elke dag kunnen we al volop genieten van het kijken naar de oude foto’s en de krantenartikelen van Eeuwtje van het Leeuwtje.

Op deze website vind je een groot deel van het programma en speciaal voor de oud-leden is er een eigen pagina https://pernix.nl/100jaar/oud-leden

De Pernix 100 jaar Jubileum Commissie

Tom van Alphen (voorzitter), Madelon Breedveld, Pieter de Frel, Saskia Hassefras, Wendeline Heijl – van Santen, Trea Streefland, Alice Tieleman en Lotte Zonderop

Contactgegevens van de commissieleden te verkrijgen via jubileum@pernix.nl

Eerste volgende jubileum activiteit over...

Volgende Upcoming Event
11 september 2021
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Nieuws 100 jaar Pernix

Bestuur

Jubileum fietspuzzeltocht

Op 10 juli is het zo ver de jubileum fietspuzzeltocht! Met je team, vantwee tot zes personen, leg je een prachtige route af. Onderwegbeantwoord je

Lees verder »
Bestuur

Korrufbal!

BIJNA 25 JAAR GELEDEN KWAM DE GERUCHTMAKENDE PERNIX-CD “IK SCHIET UIT HET HOEKIE” OP DE MARKT. HET NUMMER “KORRUFBAL” STAAT ALS NUMMER 12 OP DE LIJST VAN DEZE CD. TEKST EN MUZIEK: WOUT PERA; VIDEO EDIT: PETER KUIPERS.

Lees verder »