Welkom op de Pernix Jubileumwebsite

100 jaar! Dat betekent 100 jaar jongens en meiden in één team, 100 jaar het mooie geluid van doelpunten door de rieten korf of de gele kunststofmand en 100 jaar naast sportieve prestaties een heleboel gezelligheid en plezier met elkaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden.

Het coronavirus heeft ons opnieuw doen besluiten het programma aan te passen om ‘ 100 jaar Pernix’ groots te kunnen vieren. In de huidige panning gaan we ervan uit dat er vanaf mei wel bepaalde jubileumactiviteiten mogelijk zullen zijn. De Kick-Off staat nu op donderdag 13 mei 2021, Hemelvaartsdag.

De belangrijkste aanpassing is dat het Driedaags Eeuwig Pernix Spektakel gaat plaatsvinden op 26, 27 en 28 mei 2022, aan het eind van het jubileumjaar. 

De verschijningsdata van de jubileum Pernix Omroepen worden over een langere periode uitgesmeerd. Nummer 4 zal kort voor de 100e verjaardag, 11 mei 2021, in de bus liggen.

Nu kunnen we al volop genieten van het kijken naar de oude foto’s en de krantenartikelen van Eeuwtje het Leeuwtje.

Op deze website vind je een groot deel van het programma, en speciaal voor de oud-leden is er een eigen pagina https://pernix.nl/100jaar/oud-leden/

De Pernix 100 jaar Jubileum Commissie

Tom van Alphen (voorzitter), Madelon Breedveld, Pieter de Frel, Saskia Hassefras, Wendeline Heijl – van Santen, Trea Streefland, Alice Tieleman en Lotte Zonderop

Contactgegevens van de commissieleden te verkrijgen via jubileum@pernix.nl

Eerste volgende jubileum activiteit over...

Volgende Upcoming Event
13 mei 2021
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

WELKOM BIJ PERNIX