Programma 100 jaar Pernix

Hieronder een overzicht van het voorlopige jubileumprogramma. En wie wil er nou niet helpen om van het jubileumjaar een groot succes te maken? Kijk hieronder welke activiteit je leuk vindt en neem contact op met één van de leden van de jubileum commissie of mail naar jubileum@pernix.nl.

2020

Rond 11 mei valt de eerste van 6 jublieum Pernix Omroepen bij iedereen die op de ledenlijst staat en bij de donateurs, sponsors en jubileumleden op de mat.

2021

Op een zaterdag in april valt het startschot van de jubileumfeesten. Vragen over dit startschot?

Neem contact op met Wendeline of Madelon.

Mei 2021: Dan is Pernix echt 100 jaar oud! En dat vieren we met heel veel  feestelijke activiteiten, voor jong en oud, leden en sponsors, vrienden en familie, overdag en tot in de late uurtjes, drie dagen lang!

Tijdens dit spektakel is er natuurlijk een reünie voor oud-leden. Leuk voor de oud-leden en uiteraard ook leuk voor de huidige doorgewinterde Pernix leden.

Het Spektakel begint op donderdag 13 mei 2021 (Hemelvaartsdag) met onder andere een familietoernooi. We hopen dat ook veel oud-leden dan van de partij zijn.

Vragen over het 3 daags Eeuwig Pernix Spektakel?  Neem contact op met Saskia of Trea.

De ontmoetingsdag voor oud-leden en doorgewinterde Pernixleden. Een dag van “wat leuk je te zien” en “weet je nog van”. Een dag met een lunch, een museum, filmbeelden, wedstrijden van de Pernix jeugd en de Pernix selectie en voor de liefhebbers eten en een feest samen met de leden van nu.

Vragen over de reünie? Neem contact op met Alice.

Uiteraard gaan wij op ons 100ste jaar met z’n allen de TAPTOE lopen op 2 Oktober!! De hele stad mag weten dat Pernix 100 jaar is.

Wil jij meehelpen met het organiseren van de TAPTOE?

 Neem contact op met Saskia of Lotte.

Een waar Jubileum Korfbal Spektakel met clinics, tijdens de kerstvakantie voor onze jeugdspelers.

Korfbal spelen op een manier die je niet eerder deed. 

Wil je helpen met organiseren? Neem dan contact op met Alice.

Je kunt gaan proberen op tijd  te ‘ontsnappen’ uit de Pernix Escape Room of meedoen met de 100 jaar Pernix Verrassings Quiz en mogelijk veel meer.

2022

Bij een jubileum hoort een spetterend Jubileumdiner! We proberen dit te organiseren bij een originele locatie, om er iets unieks van te maken. Uiteraard houden we het ook betaalbaar. En 18+.

Nu al vragen? Neem contact op met Madelon.

Je kunt gaan proberen op tijd  te ‘ontsnappen’ uit de Pernix Escape Room of meedoen met de 100 jaar Pernix Verrassings Quiz en mogelijk veel meer.

Nieuws 100 jaar Pernix

Jubileum Pernix 2021

Beste Pernixleden, De jubileumcommissie komt ook in deze tijd bij elkaar om festiviteiten voor te bereiden en plannen aan te passen. We zitten dan niet

Lees verder »

WELKOM BIJ PERNIX