Share on facebook

Pernix selectie gaat naar Keulen – wil jij ook een sponsortrui?

Na weekenden in Gent en Barcelona, gaat de selectie dit jaar van 8 tot 10 november naar Keulen voor een trainingsweekend. En dat doen ze weer een speciale outfit! Dit jaar zullen selectie en supporters, want die zijn natuurlijk ook van harte welkom, door Keulen lopen in een zwarte trui zonder capuchon met op de rug in knal oranje letters alle sponsoren. Op de voorkant komt een kleine, stoere leeuwenkop.

Sponsoren voor weekend en trui

De selectieleden zijn druk bezig met het werven van sponsoren (€50 sponsorgeld per speler) om te zorgen dat zij in Keulen met z’n allen in mooie Pernix truien rondlopen. Wil jij als Pernix supporter ook zo’n trui? Dat kan.

Trui bestellen

Een trui kost voor supporters €25. App je naam en maat vóór 20 oktober naar Lieke Heijnis (06-44622441). De maat van de truien valt normaal (S t/m XXL). Wil je even passen? Dat kan maandag 7 oktober vanaf 19.30u – 22.00u en woensdagavond 9 oktober van 18.00u tot 22.00u in de Pernixkantine. De pastruien liggen achter de bar.

Meer informatie over het programma van het trainingsweekend volgt later.

Overig nieuws

Nieuwsbrief 14 augustus 2020

Beste Pernixers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe seizoen. Lees deze goed, want er staan onder andere nieuwe coronamaatregelen in. We hopen er met

Coronabeleid Pernix

Corona-regelsHelaas is corona nog niet voorbij. Daarom zal de start van het seizoen anders zijn dan anders. Zo zullen de kleedkamers in elk geval tijdens

WELKOM BIJ PERNIX