Share on facebook

Pernix selectie gaat naar Keulen – wil jij ook een sponsortrui?

Na weekenden in Gent en Barcelona, gaat de selectie dit jaar van 8 tot 10 november naar Keulen voor een trainingsweekend. En dat doen ze weer een speciale outfit! Dit jaar zullen selectie en supporters, want die zijn natuurlijk ook van harte welkom, door Keulen lopen in een zwarte trui zonder capuchon met op de rug in knal oranje letters alle sponsoren. Op de voorkant komt een kleine, stoere leeuwenkop.

Sponsoren voor weekend en trui

De selectieleden zijn druk bezig met het werven van sponsoren (€50 sponsorgeld per speler) om te zorgen dat zij in Keulen met z’n allen in mooie Pernix truien rondlopen. Wil jij als Pernix supporter ook zo’n trui? Dat kan.

Trui bestellen

Een trui kost voor supporters €25. App je naam en maat vóór 20 oktober naar Lieke Heijnis (06-44622441). De maat van de truien valt normaal (S t/m XXL). Wil je even passen? Dat kan maandag 7 oktober vanaf 19.30u – 22.00u en woensdagavond 9 oktober van 18.00u tot 22.00u in de Pernixkantine. De pastruien liggen achter de bar.

Meer informatie over het programma van het trainingsweekend volgt later.

Overig nieuws

Een lekkere kerst met Pernix!

Beste Pernixers, De komende decembermaand heeft Pernix iets speciaals voor alle leden, jubileumleden en andere betrokkenen. We helpen jou de decembermaand door met een aantal

Sport instuif

Allemaal andere sporten dan korfbal!!! voor C&D en A&B. Let op! Geeft je op via jc@pernix.nl

WELKOM BIJ PERNIX