Share on facebook

Pernix zoekt Ambitieuze Trainer / Coach (M/V) voor het 3e team voor het seizoen 2019 / 2020

Pernix is een van de grootste verenigingen in Leiden met ca 300 leden. De ambitie van de vereniging is om naast de grootste ook de hoogst spelende vereniging van Leiden (en omstreken) te worden.

Het derde team speelt zowel op het veld als in de zaal Res 2e klasse. Pernix streeft ernaar om het derde team meer aan te laten sluiten bij het eerste en tweede team (het eerste speelt zowel op het veld als in de zaal Overgangsklasse en het tweede team speelt op het veld en Zaal Res Overgangsklasse.

Om deze doelstelling te bereiken zoeken wij een ambitieuze trainer en coach die met zijn/haar enthousiasme en vaardigheden (kennis en ervaring) de nog jonge groep kan motiveren en hen individueel en als team technisch/tactisch naar een hoger niveau kan brengen. Het team traint 1 x in de week op een woensdag.

Enige ervaring als trainer / coach op dit niveau geniet de voorkeur, maar ook (oud) spelers die op een hoog niveau hebben gespeeld en hun trainerscarrière willen starten zijn van harte welkom.

We zoeken zowel een trainer als een coach. Het heeft de voorkeur dat deze rollen door één of twee personen ingevuld worden, maar mocht je voorkeur uitgaan naar één van de twee rollen, ook dan horen we graag van je!

Pernix is een vereniging waarbij prestaties en gezelligheid hand in hand gaan, dus ook het sociale aspect is belangrijk binnen onze vereniging.

Heb je zin om met ons derde aan de slag te gaan en samen met de trainers / coaches van Pernix 1, 2 en A1 de technische staf te vormen en te werken aan de ontwikkeling van onze selectie, neemt contact met ons op via:

Stephan van den Berg (06 – 2903 5464)

Of stephan@gebergte.com

Overig nieuws

Trainingsrooster vanaf 25 mei 2020

Beste Pernixers, We zijn nu een paar weken onderweg met 1x trainen per week ‘corona-stijl’. Over het algemeen zijn we zeer tevreden met hoe dat

WELKOM BIJ PERNIX