Share on facebook

Nieuws van de TC

Trainer/coach Pernix 2
Bij het begin van dit zaalseizoen heeft Perry aangegeven zijn activiteiten als trainer/coach van Pernix 2 per direct neer te leggen. Een verschil van mening met de TC over het te voeren beleid lag hieraan ten grondslag. We betreuren maar respecteren zijn beslissing en bedanken Perry voor zijn inzet voor Pernix 2 dit seizoen.
De TC is blij om te kunnen meedelen dat zij Dimitri IJzerman bereid heeft gevonden om in elk geval tot het einde van het seizoen de (woensdag-)training en coaching van Pernix 2 op zich te nemen. Welkom terug Dimitri, wij wensen je hierbij veel plezier en succes!

Trainer/coach Pernix 3
Sinds eind vorig seizoen was de TC na het stoppen van Huig en Erika op zoek naar een trainer/coach voor Pernix 3. Brenda Venema heeft aangegeven deze taak dit seizoen op zich te willen nemen. Hiermee denken we een uitstekende oplossing te hebben gevonden voor het jonge Pernix 3. Brenda heeft uitgebreide ervaring in het verleden opgedaan als trainer en speelster in de selectie van De Algemene en later Sporting Trigon. Wij wensen Brenda een gezellig en succesvol seizoen toe met Pernix 3!

TC Pernix

Overig nieuws

Trainingsrooster vanaf 25 mei 2020

Beste Pernixers, We zijn nu een paar weken onderweg met 1x trainen per week ‘corona-stijl’. Over het algemeen zijn we zeer tevreden met hoe dat

WELKOM BIJ PERNIX