VACATURE BARVRIJWILLIGERS

Pernix zoekt nieuwe barvrijwilligers!
Vind jij het leuk om het gastvrije gezicht van Pernix te zijn? Heb je zin barbezoekers tevreden de bar te laten verlaten? Dan zoeken we jou!

De clubhuiscommissie is de commissie die alles in en rondom het clubhuis vormgeeft en zorgt elke maandag en woensdag dat er tijdens het trainen van de jeugd limonade aanwezig is. Op zaterdagen zorgen we dat het de bezoekers van de bar aan niets ontbreekt. Daarnaast horen er taken bij als schoonmaken van het clubhuis, de bar en keuken, het onderhouden van de kleedkamers en toiletten en het vernieuwen van het assortiment (denk aan gezonde keuken).

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar clubhuiszaken@pernix.nl, of neem contact op met één van de leden van de clubhuiscommissie (Thijs Weijermars, Koen Breedveld, Debbie van Alphen, Edwin van Beek, Odette Sont of Iris Swanenburg)

Overig nieuws