VACATURE COORDINATOR WERVING

Vind jij het leuk om met ons een mooi programma aan wervingsactiviteiten op te zetten, ze te organiseren en te coördineren? Dan zoeken wij jou!

Om de vereniging bloeiend te houden zoeken we altijd nieuwe leden, zowel jeugd als senioren. We willen daarom specifieke activiteiten organiseren gericht op werving en dit in een jaarlijkse agenda wegzetten. Op dit moment gebeuren er al wervingsactiviteiten maar dit gebeurt ad-hoc en zonder reguliere structuur. We zoeken daarom iemand die zich specifiek op de werving activiteiten wilt richten en samen met de JTC, TC en JAC hiervoor een kalender wilt inrichten. Die daarnaast ook de organisatie van die activiteiten die in de kalender staan kan coördineren.

Lijkt het jou leuk om dit samen met ons op te pakken, of heb je ideeën over organisatie van wervingsactiviteiten? Mail dan naar jc@pernix.nl of neem contact op met Perla Breedveld.

Overig nieuws