VACATURE LID JEUGD TC

Pernix zoekt een nieuw lid bij de Jeugd TC!
Heb je verstand van korfbal? Wil je je inzetten voor de jeugd bij Pernix? Technisch beleid vormgeven? Zorgen dat alle teams kunnen trainen? Dan zijn we op zoek naar jou!

De JTC is de commissie die de jeugdteams vormgeeft en zorgt dat elk team voorzien is van trainers/coach. Daarnaast houden we ons bezig met opzetten van trainers begeleiding en opstellen en uitvoeren van jeugdplannen. Gedurende het seizoen kijken we regelmatig wedstrijden en houden de ontwikkeling van de teams en individuele spelers in de gaten. Als JTC zijn we de contactpersoon/sparringspartner voor trainers wanneer zij ergens tegen aanlopen in het seizoen.

Andere taken waaraan gedacht kan worden zijn trainingsrooster maken, trainersbijeenkomsten organiseren, clinics voor jeugd en trainers organiseren, kampioenen huldigen, oefenprogramma regelen en contact houden met het knkv over de competitie en indelingen.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar jc@pernix.nl of neem contact op met één van de huidige JTC leden  (Rob Tirion, Inge van Duuren, Laura Middelkoop, Jose de Boer of Perla Breedveld).

Overig nieuws