Share on facebook

VACATURE TRAINERS, COACHES & BEGELEIDERS

Zorg dat onze jeugd kan trainen en plezier kan beleven aan onze mooie sport korfbal! Onze jeugd groeit en dat betekent dat wij elk jaar meer trainers en coaches nodig hebben.

Wat doet een trainer?

  • 1 of 2 keer per week training verzorgen voor jouw team
  • Op zaterdag coachen tijdens de wedstrijd van jouw team
  • Je verzorgt de contacten met kinderen en hun ouders

Binnen Pernix zijn wij bezig met het opzetten van actieve trainersbegeleiding en trainersavonden per letter. Hier kun je als trainer je vragen stellen, inspiratie opdoen bij andere trainers en bekijken we met elkaar het jeugdplan. Vanuit de vereniging kun je altijd bij JTC leden terecht voor ondersteuning in de contacten met kinderen en ouders of voor ondersteuning in het trainen geven.

Trainen geven hoef je niet alleen te doen, samen met vrienden of een ouder kun je de verantwoordelijkheid voor een team delen. Dan kun je elkaar afwisselen! Trainers en coaches zijn enorm belangrijk voor de teams, om zo in een seizoen te kunnen groeien.

Voor aanmelden om trainen te geven of wil je een ervaren trainer ondersteuning bieden aan jonge trainers, laat weten via jc@pernix.nl of bij één van de JTC leden (Rob Tirion, Inge van Duuren, Laura Middelkoop, Jose de Boer of Perla Breedveld).

Overig nieuws

Pernix Nieuwsbrief 15 januari

Pernix Nieuwsbrief 15 januari In deze nieuwsbrief:– Trainingsrooster– Verkoop oude korven en fitnessmateriaal TrainingsroosterIn de persconferentie van 14 januari hebben we te horen gekregen dat we

Jeugdtrainingen komende periode

Om het nieuwe jaar meteen sportief te beginnen zal er de komende tijd buiten getraind gaan worden! Vandaag is bekend geworden dat er vanaf 11