Share on facebook

VACATURE BESTUURSLID COMMUNICATIE

Na negen seizoenen gaat Tessa de Wekker stoppen als secretaris van Pernix. Door persoonlijke omstandigheden gaat dit in november al in en zal Annemieke van Duivenboden, het huidige bestuurslid communicatie, haar functie overnemen.

Hierdoor komt het de bestuursfunctie communicatie per november vrij.

Het Bestuurslid communicatie houdt zich met name bezig met stroomlijnen van communicatie binnen Pernix en ondersteund bij de promotie van Pernix.

Dit wordt in samenwerking met de websitecommissie, de sponsorcommissie en de kleding commissie gedaan.   

Doordat Annemieke binnen het bestuur actief blijft is er voldoende tijd voor overdracht (ook na november). Ervaring met communicatie is een pre, maar niet noodzakelijk.

Wil je wat meer voor Pernix doen en heb je interesse of vragen, stuur dan een mail naar communicatie@pernix.nl. Dan spreken we af om meer informatie over de functie uit te wisselen.

Tijdsindicatie:

  • Mail bijhouden (max 1 uur per week)
  • Bestuursvergaderingen (1x per maand 2 tot 3 uur meestal op donderdagavond, heel gezellig 😉)
  • Ledenvergadering (2x per jaar 2 uur meestal op donderdagavond)
  • Promotieactiviteiten naar gelang nodig

Overig nieuws

Pernix Nieuwsbrief 15 januari

Pernix Nieuwsbrief 15 januari In deze nieuwsbrief:– Trainingsrooster– Verkoop oude korven en fitnessmateriaal TrainingsroosterIn de persconferentie van 14 januari hebben we te horen gekregen dat we

Jeugdtrainingen komende periode

Om het nieuwe jaar meteen sportief te beginnen zal er de komende tijd buiten getraind gaan worden! Vandaag is bekend geworden dat er vanaf 11