Share on facebook

Overgang van het veld naar de zaal

Beste ouders en jeugdleden,

Komend weekend worden door veel jeugdteams de laatste veldwedstrijd gespeeld. Dit betekent dat het zaalseizoen eraan komt. Het zaalseizoen start relatief laat (pas 27 november), wat betekent dat er een lange tussenpauze tussen het veld en de zaal zit. Wij houden niet van stilstaan dus hebben we voor de jeugd de komende weken het volgende programma!

Week 18 oktober tot 24 oktober

  • Regulier trainen op het veld
  • Zaterdag 23 oktober: activiteit voor de jeugd door de JAC

Week 25 oktober tot 31 oktober

  • Regulier trainen op het veld
  • Zaterdag 30 oktober: Clinic voor de jeugd door de selectie van Pernix

Week 1 november tot 7 november

  • Geen trainen

Week 8 november tot 14 november

  • Geen trainen

Week 15 november tot 21 november

  • Start zaal trainen!
  • Zaterdag 20 november: oefenwedstrijden

Week 21 november tot 28 november

  • Regulier trainen in de zaal
  • Zaterdag 27 november: start competitie

Het trainingsrooster voor de zaal laat nog even op zich wachten. We zijn druk aan het puzzelen. Pernix is voor de zaalperiode afhankelijk van de huur van hallen van de Gemeente of van andere organisaties. Doordat wij afhankelijk zijn van de vrije uren, lopen wij tegen het feit aan dat niet alle teams op de standaard dagen maandag en woensdag zullen kunnen trainen.
Tevens wordt het ook lastig om alle teams twee keer in de week te laten trainen. Hierdoor wordt soms flexibiliteit van trainers gevraagd in tijden of dagen, maar ook van het team. Samen proberen we ons best te doen om een zo goed mogelijk rooster voor alle teams te maken.

Groetjes
De JTC

Overig nieuws

Pernix Nieuwsbrief 6 december

In deze nieuwsbrief:Vervoer zaalseizoenGrote Club ActieDecember acties:– Oliebollen– Bubbels– KerstpakkettenKleding webshopPernix Omroep Vervoer zaalseizoen Het vervoer voor het zaalseizoen is inmiddels compleet. Laten we duimen dat