Nieuwsbrief 26 januari – Start Competitie

Pernix Nieuwsbrief 26 januari

In deze nieuwsbrief:
– Start Competitie Breedtesport
– Schema zaterdag 29 januari
– Afmelden
– Start competitie wedstrijdsport
– Scheidsrechters
– Vervoer uitwedstrijden
– Publiek

Start competitie breedtesport
Na de persconferentie van gisteren hebben we vandaag te horen gekregen dat de competitie voor de breedtesport per direct van start zal gaan.
Het programma voor de breedtesport vind je hier.

Schema zaterdag 29 januari
Voor de wedstrijdsportteams (1,2,3,4 en A1, C1 en D1) is er een apart programma.
S1 en S2 spelen een oefenwedstrijd uit.
S3 en S4 spelen een oefenwedstrijd tegen elkaar om 16.10 in de Zijl
A1 en C1 kunnen om 14.00 uur trainen in de Zijl
D1 speelt een oefenwedstrijd bij de Meervogels om 11.05. (Zoals de oorspronkelijk geplande wedstrijd)

Afmelden
Als je deze zaterdag niet kan spelen meld je dan zo snel mogelijk af bij het wedstrijdsecretariaat en je trainer! Onder het programma kun je vinden waar je je moet afmelden.

Start competitie wedstrijdsport
De competitie voor de wedstrijdsportteams (1,2,3,4 A1, C1 en D1) start op zaterdag 5 februari. Het programma voor de wedstrijdsport is vooralsnog ongewijzigd ten opzichte van het oorspronkelijke programma. Mochten hier wel dingen in wijzigen dan worden jullie hiervan op de hoogte gesteld.

Scheidsrechters
We proberen scheidsrechters te regelen voor de thuiswedstrijden dit weekend. Scheidsrechters worden aangewezen, maar mocht je als scheidsrechter niet kunnen sluit dit dan kort met de trainer/coach van het team. We hopen dat de trainers dit samen met de ouders kunnen oplossen! We hebben iedereen nodig om onze jeugd weer te laten kunnen spelen, dus als je als scheids kan invallen dan heel graag.

Vervoer
Het vervoersschema voor de uitwedstrijden zoals dit op de website staat blijft gelden! Kijk dus goed of je moet rijden voor een uitwedstrijd. Indien je niet kan rijden, probeer dan binnen je team een vervanger te vinden.

Publiek
Publiek is weer van harte welkom bij de wedstrijden. Maar als je een wedstrijd komt kijken verwachten we dat je je aan de door de overheid gestelde regels zal houden. Dus zorg met elkaar voor een goede spreiding van publiek over de hele tribune.

Groet,

Annemieke van Duivenboden – secretaris
Liset van der Vos – communicatie

Overig nieuws