Publiek bij thuiswedstrijden

Vorige week is de competitie van de breedtesportteams weer begonnen. Deze week zal ook de competitie van de wedstrijdsportteams weer opstarten. Komende zaterdag spelen ook Pernix 1 en 2 thuis, en gelukkig is publiek weer van harte welkom bij de wedstrijden.

Als je een wedstrijd komt kijken verwachten we dat je je aan de door de overheid gestelde regels zal houden. Bij de ingang van de Zijl zal er om een Corona Toegangsbewijs worden gevraagd. Zorg voor 1,5 meter afstand op de tribune, waarbij ook iedereen moet zitten op de tribune.
Laten we met elkaar zorgen voor een goede spreiding van het publiek over de tribunes in de Zijl.

Veel plezier bij alle thuiswedstrijden!

Overig nieuws

Trainers jeugd nieuwe seizoen

De zomervakantie is al van star, graag publiceren wij de trainers gekoppeld aan de teams van komend seizoen.Op dit moment komen wij als vereniging trainers te

Pernix Jeugdweekend 2022

Van 4 tot 6 november gaan we weer een weekend weg! Nu naar het mooie Loon op Zand! Wil je mee, meld je dan aan