Nieuwsbrief 11 Februari

Pernix Nieuwsbrief 11 Februari

In deze nieuwsbrief:
– Sponsor voorstellen
– Oproep vrijwilligers koningsspelen
– Vervallen wedstrijd Pernix 1 en 2
– Scheidsrechters
– Korfbal verrassingsdag
– Update verbouwen keuken 

Sponsor voorstellen
Bert van Osnabrugge Bouwadvies en Begeleiding is een eenmanszaak, maar door een combinatie van ruime ervaring en een groot netwerk, kan er op een zeer breed terrein worden geopereerd binnen elke fase van het bouwproces, voor zowel de zakelijke, de dienstverlenende, als de particuliere markt en ook zeer deskundig in onderhoud en renovatie en daarom aangesloten bij SCEV en ingeschreven in het SERTUM-register.
Naast de procesbegeleiding (van planvorming tot oplevering) van nieuwbouw-, aan- en verbouwprojecten, behoort een aankoop- of verkoopkeuring eveneens tot de specialiteiten. Enkele Pernix-leden hebben al een beroep gedaan op mijn expertise en dat waardeer ik bijzonder.
 
Ik vind het erg leuk om nu ook bij Pernix sponsor te zijn. Uiteraard omdat Puck en Jet de stap naar deze club gemaakt hebben, maar ook omdat er al jaren een stevige band is met een groot aantal leden binnen deze vereniging en ikzelf uiteraard al mijn hele leven met korfbal verbonden ben. Zo was bijvoorbeeld, mijn vader in 1950, één van de oprichters van Velocitas, waar ikzelf ook een aantal jaren in het eerste heb gespeeld.
Sinds enkele jaren is mijn bedrijfsnaam te lezen op de inschiet-shirts van Pernix 3 en staat er een reclamebord langs het veld. Vanaf de start van dit seizoen is de bedrijfsnaam ook op de achterkant van de nieuwe shirts van de senioren- en juniorenteams te zien.
Gelukkig kunnen deze shirts weer in officiële wedstrijden te zien zijn, want daar zijn we met zijn allen echt wel weer aan toe.
Tot slot wil ik Pernix feliciteren met het 100-jarig jubileum en ik hoop er nog een groot aantal jaren bij betrokken te blijven.
Hopelijk snel tot ziens langs de lijn!
Oproep vrijwilligers koningsspelen
Op vrijdag 22 april worden de koningsspelen georganiseerd. Als Pernix zullen wij ook korfbal clinics gaan organiseren voor de basisschool kinderen. Hiervoor zijn wij opzoek naar vrijwilligers die willen helpen met het begeleiden van deze clinics!
Mocht je tijd hebben op vrijdag 22 april tussen 9 en 13 geef je dan op bij Liset of Nienke. (Via whatsapp of via jac@pernix.nl)

Vervallen wedstrijd Pernix 1 en 2
Komende zaterdag zouden Pernix 1 en 2 spelen tegen DSC. Deze wedstrijden gaan komende zaterdag niet door! Deze wedstrijden zullen waarschijnlijk ingehaald worden op zaterdag 26 februari. Wanneer hier meer informatie over bekend is zullen we dit op website delen.

Scheidsrechters
Helaas komt het in tijden van corona wat vaker voor dat een scheidsrechter niet kan fluiten. Je bent als scheidsrechter zelf verantwoordelijk voor het regelen van een vervanger. Graag doorgeven aan Margit (via wedstrijdzaken@pernix.nl) wie jou gaat vervangen.
Geef het ook tijdig aan bij de trainer/coach van het team wanneer het je niet lukt om te komen.

Korfbal verrassingsdag
Op woensdag 2 maart, in de voorjaarsvakantie, wordt er een korfbal verrassingsdag georganiseerd voor de jeugd. Opgeven kan bij Nicky: koning-nicky@hotmail.com
Kangoeroes & F: 10.00-11.00
D & E teams: 11.15-12.15
C teams: 13.00-14.30
A&B teams: 14.45-16.15Update verbouwen keuken
Er komt een nieuwe keuken in de Pernix kantine. De afgelopen weken zijn de mannen van de Klus Commissie al druk bezig geweest met het slopen van de oude keuken. Momenteel zijn ze al weer bezig met het opbouwen zodat de nieuwe keuken in maart geplaatst kan worden. We willen de mannen van de Klus Commissie alvast hartelijk bedanken voor het harde werken!
Op de oproep om eind maart te komen helpen met schoonmaken hebben al veel mensen gereageerd! Alvast bedankt allemaal!


Groet,Annemieke van Duivenboden – secretaris
Liset van der Vos – communicatie

Overig nieuws

Trainers jeugd nieuwe seizoen

De zomervakantie is al van star, graag publiceren wij de trainers gekoppeld aan de teams van komend seizoen.Op dit moment komen wij als vereniging trainers te

Pernix Jeugdweekend 2022

Van 4 tot 6 november gaan we weer een weekend weg! Nu naar het mooie Loon op Zand! Wil je mee, meld je dan aan