IJM

Save the dates – Pernix 100 jaar

Save the dates – Pernix 100 jaar

Beste Pernixers!

Wat heerlijk dat we vooruit kunnen kijken naar gezellige jubileumactiviteiten. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in! Hieronder staat het programma. Misschien komen er nog onderdelen bij, dus houd de informatie in de gaten.

KORFBAL VERRASSINGSDAG * WOE 2 MAART *  JEUGD
Pernixer Nicky van Rosmalen organiseert voor zijn schoolexamen deze fantastische dag. Laat jij je sportief verrassen en help je hem slagen? Geef je snel op via koning-nicky@hotmail.com. Dit kan t/m 25 februari!
Dagindeling:
10.00 – 11.00 uur Kangoeroes + F-jes
11.15 – 12.45 uur: E & D
13.00 – 14.30 uur: C
14.45 – 16.15 uur: B & A

FEESTELIJKE BARBECUE  * ZA 14 MEI * PERNIXERS EN CO
De 100-jarige trakteert, en hoe! Hierbij nodigen we alle Pernixleden en hun ouders uit voor een nostalgische barbecue op ons Pernix complex. Geef je op via jubileum@pernix.nl onder vermelding van je naam en van het aantal personen. 

DRIEDAAGS EEUWIG SPEKTAKEL * 26, 27, 28 MEI * PERNIXERS EN CO
Graag zetten we Hemelvaart 2022 in het teken van ons 100-jarige jubileum. Jullie komen toch allemaal?!

FAMILIETOERNOOI * 26 MEI * PERNIXERS EN CO
Altijd al je opa korfballen willen leren? Met je tante in een vak willen staan? Ervan gedroomd je kleinkinderen een loepzuivere pass te geven? Doe dan gezellig mee met het familietoernooi. Jong en oud, ervaren korfballer of niet: iedereen is welkom. Geef je op via jubileum@pernix.nl. Je kunt je met minimaal 4 personen opgeven (dan zorgen wij voor een combi met een andere familie), onder vermelding van de namen, de leeftijden en een gave teamnaam.

JUBILEUM FIETSTOCHT * 27 MEI OVERDAG * PERNIXERS EN CO
Een leuke fietstocht, voor jong en oud, die je met je eigen groepje kunt fietsen. Doe bijvoorbeeld met je hele team neem. Uiteraard ga je onderweg vragen beantwoorden en vallen er prijzen te winnen! Tussen 10.30 uur en 13.00 uur kun je met je groepje starten bij Pernix. Geef je op bij jubileum@pernix.nl onder vermelding van je naam, aantal personen en gewenste starttijd.

VERRASSINGSQUIZ * 27 MEI 19.30 UUR * PERNIXERS EN CO > 16
Een stampend volle kantine met Pernixers, tot op het bot gemotiveerd om als eerste te eindigen onder het genot van heerlijke happen uit onze nieuwe keuken: wie wil dat nou missen?! Deze editie van de Verrassingsquiz is voor iedereen leuk en heeft een grote variatie aan onderwerpen: uiteraard zullen Leiden, Pernix en muziek in de rondes niet ontbreken! Geef je op via jubileum@pernix.nl, onder vermelding van je teamnaam en aantal personen. Een team kan uit maximaal 5 mensen bestaan.

FEEST 100 JAAR PERNIX! * 28 MEI * ALLE (OUD-)PERNIXERS
Een heerlijke zaterdag voor iedereen. Oud-leden kunnen lekker gaan lunchen met elkaar, Pernix 1 en 2 spelen thuis, er zijn mooie ideeën voor heerlijk eten en we sluiten de dag af met een daverend feest! Oud-leden krijgen binnenkort een mail met meer informatie over deze bijzondere dag.

Groet,

de Jubileum Commissie

Overig nieuws

Overlijdensbericht

Oud Pernix lid Martine Brandt is overleden. Wij wensen de familie en alle overige dierbaren van Martine veel sterkte.

Nieuwsbrief 24 maart

Nieuwsbrief 24 maart In deze nieuwsbrief: Voortgang vacature voorzitter We hebben mooi nieuws te melden. Het bestuur gaat op de Algemene ledenvergadering van dit seizoen

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.