Overgang zaal naar veld en het strafworpen toernooi

Op 2 april spelen de meeste teams hun laatste zaalwedstrijd, daarna zullen we met de vereniging weer naar het veld gaan. Een aantal teams is kampioen geworden, vanaf hier feliciteren we de F2, E4 en de C1 met de behaalde kampioenschappen. Voor de C3 wordt aankomend weekend enorm spannend in een rechtstreeks duel met de concurrent!

De laatste zaaltrainingen vinden deze week plaats. Na aankomende week is er een week van rust voor de meeste teams en het strafworpen toernooi vindt plaats:

  • 28 maart, 30 en 31 maart laatste zaaltrainingen voor de teams
  • Maandag 4 april geen trainen!
  • Woensdag 6 april geen trainen maar strafworpen toernooi voor F tot en met B

De C1 en A1 spelen extra zaalwedstrijden voor promotie en degradatie, op 9 en 16 april. Zij horen van hun trainers wanneer ze trainen en waar in deze periode.

Strafworpen toernooi:
Traditioneel sluiten we het zaalseizoen af met het strafworpen toernooi voor de jeugd (tot en met B). Op 6 april vindt het strafworpen toernooi plaats in de Zijl van 17.00-19.00. Alle teams hebben op de trainingen strafworpen genomen, per letter gaan de beste vijf jongens en beste vijf meiden door. Wanneer meerdere kinderen hetzelfde aantal goals en daarmee als vijfde eindigden, zijn zij allebei geplaatst. Bij de B zijn alle kinderen door.

De namen die groen gearceerd zijn, zijn door naar het strafworpen toernooi op 6 april. Klik hier

Start veld trainingen en oefenwedstrijden

  • Vanaf maandag 11 april starten de veld trainingen volgens het trainingsrooster (wanneer er aanpassingen zijn in het trainingsrooster, volgt hierover nog een bericht)
  • Zaterdag 16 april zijn er oefenwedstrijden
  • Zaterdag 23 april start de competitie op het veld

Het voorlopige programma van de oefenwedstrijden vindt je hier. Nog niet alle tijden zijn bekend, we zullen deze aanvullen wanneer er meer informatie is. Let op het is Paasweekend. Kan je of uw kind niet aanwezig zijn bij de oefenwedstrijd? Meldt het tijdig bij de trainers en bij Trea (A-B-C) of Karin/Ida (D-E).

Overig nieuws