IJM

Nieuwbrief 8 april 2022

Nieuwbrief 8 april 2022

In deze nieuwsbrief:
– Sponsor voorstellen + vacature
– Klaverjastoernooi
– Jubileum activiteiten
– Vacature wedstrijdsecretariaat A, B en C
– Schoolsporten bij Pernix
– Scheidsrechters oefenwedstrijden

Sponsor voorstellen
In de nieuwsbrief wederom een sponsor die zich voorstelt maar ook direct een oproep doet


Klaverjastoernooi


Jubileumactiviteiten 
Beste Pernixers!
We kijken uit naar de jubileumactiviteiten. Hieronder staat het programma, ook hier te vinden.

FEESTELIJKE BARBECUE  * ZA 14 MEI * PERNIXERS
De 100-jarige trakteert, en hoe! Hierbij nodigen we alle Pernixleden uit voor een nostalgische barbecue op ons Pernix complex. Geef je op via jubileum@pernix.nl onder vermelding van je naam en van het aantal personen.

DRIEDAAGS EEUWIG SPEKTAKEL * 26, 27, 28 MEI * PERNIXERS EN CO
Graag zetten we Hemelvaart 2022 in het teken van ons 100-jarige jubileum. Jullie komen toch allemaal?!

FAMILIETOERNOOI * 26 MEI * PERNIXERS EN CO
Altijd al je opa korfballen willen leren? Met je tante in een vak willen staan? Ervan gedroomd je kleinkinderen een loepzuivere pass te geven? Doe dan gezellig mee met het familietoernooi. Jong en oud, ervaren korfballer of niet: iedereen is welkom. Geef je op via jubileum@pernix.nl. Je kunt je met minimaal 4 personen opgeven (dan zorgen wij voor een combi met een andere familie), onder vermelding van de namen, de leeftijden en een gave teamnaam. Tijd: 11.30 uur tot circa 16.00 uur met gezellig uitloop.

JUBILEUM FIETSTOCHT * 27 MEI OVERDAG * PERNIXERS EN CO
Een leuke fietstocht, voor jong en oud, die je met je eigen groepje kunt fietsen. Doe bijvoorbeeld met je hele team mee. Uiteraard ga je onderweg vragen beantwoorden. Tussen 10.30 uur en 13.00 uur kun je met je groepje starten bij Pernix. Geef je op via jubileum@pernix.nl onder vermelding van je naam, aantal personen en gewenste starttijd.

VERRASSINGSQUIZ * 27 MEI 19.30 UUR * PERNIXERS EN CO > 16
Er hebben zich al meer dan 26 teams opgegeven, dus dat belooft een spektakel te worden!

FEEST 100 JAAR PERNIX! * 28 MEI * ALLE (OUD-)PERNIXERS
Een heerlijke zaterdag voor iedereen. Oud-leden kunnen lekker gaan lunchen met elkaar, Pernix 1 en 2 spelen thuis, er zijn mooie ideeën voor een foodfestival en we sluiten af met een daverend feest! 


Vacature wendstrijdsecretariaat A,B en C
Trea Streefland heeft heel wat jaren het wedstrijdsecretariaat van de A, B en C teams op haar genomen. Nu is het tijd om het stokje door te geven! Daarom zoeken wij een nieuw wedstrijdsecretariaat voor de A, B en C!

Het wedstrijdsecretariaat regelt dat alle teams met voldoende spelers voor de wedstrijd zijn op de zaterdag. Het gaat om afmeldingen ontvangen en verwerken, en inval regelen. Dit alles gebeurt altijd in samen spraak met trainers van de teams. De JeugdTC kunnen ook meedenken met wat logische invallers zijn voor elk teams. 

Taken van wedstrijdsecretariaat 

·        Afmeldingen van kinderen ontvangen via trainers of ouders (dit betekent je telefonisch, via app of mail bereikbaar bent, uiteraard niet 24/7 maar het is belangrijk dat je het niet erg vindt om met regelmaat gebeld te worden)
·        Wanneer een team spelers te kort komt, inval regelen in overleg met de trainers
·        Communicatie over de afmeldingen en inval delen met de trainers van de A, B en C teams 

Wil je meer weten of wil je je hiervoor beschikbaar stellen, dan kun je zeker vragen stellen aan Trea maar ook kun je mailen naar secretariaat@pernix.nl of jc@pernix.nl of neem contact op met Perla Breedveld.  Ook is het mogelijk om gedurende deze veldperiode al een stuk met Trea mee te kijken en op te trekken zodat je de kneepjes van het vak kunt leren!

Schoolsporten Pernix
Op 20 april start er weer een groepje kinderen met training bij Pernix via schoolsporten. Er zijn nog wat plekjes over. Mochten er kinderen in jouw klas/de klas van jouw kind zitten die misschien ook willen korfballen, dan is dit een mooie kans. Kijk op deze website voor meer informatie.
Opgeven kan tot en met 13 april.

Scheidsrechters oefenwedstrijden
Op zaterdag 16 april zijn er oefenwedstrijden op het veld. Voor deze oefenwedstrijden zijn we op zoek naar scheidsrechters. Zonder een scheids geen wedstrijd, dus vind je het leuk om een wedstrijd te fluiten, geef dit dan door aan Perla via perla_breedveld@hotmail.com. Op verzoek de wedstrijd voor of na die van je eigen team (of die van je kind) fluiten kan uiteraard altijd. Dan ben je er toch. 
Het schema voor de oefenwedstrijden vind je hier.

Groet,Annemieke van Duivenboden – secretaris
Liset van der Vos – communicatie

Overig nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.