Jubileum Wijnen en Activiteiten

JUBILEUM WIJNEN
“de LAATSTE ronde”
Nu we bijna 101 jaar zijn, willen we de Pernix Jubileumwijnen nog één keer bij een ieder onder de aandacht brengen. Er komen nog Pernix Jubileum activiteiten, maar het is nu tijd om je Pernix wijnvoorraad voor de laatste keer op peil te brengen. Je hoeft niet te twijfelen aan de prima kwaliteit van de wijntjes. Er zijn ondertussen ruim 1500 flessen binnen de Pernix gelederen geledigd!

De prijs is € 7,- per fles of een doosje van 6 flessen voor € 40,- (combineren mag!)
Bestellen is heel eenvoudig, stuur een bericht met hoeveel doosjes of flessen je wilt bestellen naar jubileum@pernix.nl! Bestellingen gaarne voor 30 april, dan wordt de wijn begin mei geleverd. Een lekker wijntje voor jou en goed voor de Pernix clubkas.
Bestellen maar!


JUBILEUMACTIVITEITEN
We kijken uit naar de jubileumactiviteiten. Hieronder staat het programma, ook hier te vinden.

FEESTELIJKE BARBECUE  * ZA 14 MEI * PERNIXERS
De 100-jarige trakteert, en hoe! Hierbij nodigen we alle Pernixleden uit voor een nostalgische barbecue op ons Pernix complex. Geef je op via jubileum@pernix.nl onder vermelding van je naam en van het aantal personen.

DRIEDAAGS EEUWIG SPEKTAKEL * 26, 27, 28 MEI * PERNIXERS EN CO
Graag zetten we Hemelvaart 2022 in het teken van ons 100-jarige jubileum. Jullie komen toch allemaal?!

FAMILIETOERNOOI * 26 MEI * PERNIXERS EN CO
Altijd al je opa korfballen willen leren? Met je tante in een vak willen staan? Ervan gedroomd je kleinkinderen een loepzuivere pass te geven? Doe dan gezellig mee met het familietoernooi. Jong en oud, ervaren korfballer of niet: iedereen is welkom. Geef je op via jubileum@pernix.nl. Je kunt je met minimaal 4 personen opgeven (dan zorgen wij voor een combi met een andere familie), onder vermelding van de namen, de leeftijden en een gave teamnaam. Tijd: 11.30 uur tot circa 16.00 uur met gezellig uitloop.

JUBILEUM FIETSTOCHT * 27 MEI OVERDAG * PERNIXERS EN CO
Een leuke fietstocht, voor jong en oud, die je met je eigen groepje kunt fietsen. Doe bijvoorbeeld met je hele team mee. Uiteraard ga je onderweg vragen beantwoorden. Tussen 10.30 uur en 13.00 uur kun je met je groepje starten bij Pernix. Geef je op via jubileum@pernix.nl onder vermelding van je naam, aantal personen en gewenste starttijd.

VERRASSINGSQUIZ * 27 MEI 19.30 UUR * PERNIXERS EN CO > 16
Er hebben zich al meer dan 26 teams opgegeven, dus dat belooft een spektakel te worden!

FEEST 100 JAAR PERNIX! * 28 MEI * ALLE (OUD-)PERNIXERS
Een heerlijke zaterdag voor iedereen. Oud-leden kunnen lekker gaan lunchen met elkaar, Pernix 1 en 2 spelen thuis, er zijn mooie ideeën voor een foodfestival en we sluiten af met een daverend feest! 
Je kan je tot 10 mei (maar eerder is prettig) voor de lunch opgeven door een mail te sturen naar jubileum@pernix.nl. onder vermelding van naam, aantal personen en eventuele dieetwensen en €20.- p.p. over te maken naar  NL24 INGB 0000 1534 30 t.n.v. LCKC Pernix  onder vermelding: lunch 28 mei.

Groet,

De Jubileum Commissie

Overig nieuws

Pernix spelers in RTC Team

De afgelopen periode heeft de selectie voor het RTC onder 19 team plaatsgevonden. Fenna Richel en Lola Schallenberg hebben zich in de selectie kunnen spelen.