Jeugdweekend 2022

Lieve deelnemers en staf,

Eindelijk…..
Daar is de lang verwachte info over het allerleukste weekend van het jaar. Ga er maar even voor zitten, want er zijn nieuwe kansen op ons pad gekomen. En dat is best ff wennen, maar ook heel spannend en leuk!

We zijn al een aantal jaar op zoek naar een grotere locatie met een bos dichtbij, een groot speelveld, goede keuken, gezellige grote binnenruimte,  wens voor een speeltuintje voor de kleintjes en noem maar op.
En die hebben we gevonden! Kampeerboerderij “Kuijpershoefke” in Loon op zand.
Het jeugdweekend zal daarom dit jaar niet in de bekende maand juli plaats vinden, maar in het weekend van 4,5 en 6 november.

Hoe leuk is het om na het jeugdweekend elkaar nog het hele jaar te zien, de gezelligheid vanuit het weekend door te laten gaan gedurende het seizoen, er veel meer ruimte is dat iedereen mee kan (ook nieuwe leden), geen vervelende muggen op de slaapzalen en geen processierupsen die ons uit het bos houden.

Wij kijken er naar uit om eindelijk na 2 jaar weer met elkaar een weekend lang een feestje te vieren. Jullie toch ook?
Reserveer het weekend alvast in je agenda!


Lieve groet,
Namens de kamp organisatie:
Jessica, Leontien, Raymond, Diederik en Karen

Overig nieuws