VACATURE WEDSTRIJD SECRETARIAAT A, B en C

Trea Streefland heeft heel wat jaren het wedstrijdsecretariaat van de A, B en C teams op haar genomen. Nu is het tijd om het stokje door te geven! Daarom zoeken wij een nieuw wedstrijdsecretariaat voor de A, B en C!

Het wedstrijdsecretariaat regelt dat alle teams met voldoende spelers voor de wedstrijd zijn op de zaterdag. Het gaat om afmeldingen ontvangen en verwerken, en inval regelen. Dit alles gebeurt altijd in samen spraak met trainers van de teams. De JeugdTC kunnen ook meedenken met wat logische invallers zijn voor elk teams. 

Taken van wedstrijdsecretariaat 

  • Afmeldingen van kinderen ontvangen via trainers of ouders (dit betekent je telefonisch, via app of mail bereikbaar bent, uiteraard niet 24/7 maar het is belangrijk dat je het niet erg vindt om met regelmaat gebeld te worden)
  • Wanneer een team spelers te kort komt, inval regelen in overleg met de trainers
  • Communicatie over de afmeldingen en inval delen met de trainers van de A, B en C teams 

Wil je meer weten of wil je je hiervoor beschikbaar stellen, dan kun je zeker vragen stellen aan Trea maar ook kun je mailen naar secretariaat@pernix.nl of jc@pernix.nl of neem contact op met Perla Breedveld.  Ook is het mogelijk om gedurende deze veldperiode al een stuk met Trea mee te kijken en op te trekken zodat je de kneepjes van het vak kunt leren!

Overig nieuws