IJM

Vacatures

Vacatures

We hebben net het jubileum gevierd van onze mooie vereniging. Tijdens deze 100 jaar hebben vele vrijwilligers zich ingezet op allerlei verschillende vlakken. Om Pernix goed draaiende te kunnen houden en het volgende jubileum te halen hebben we vrijwilligers nodig.
Bekijk deze vacatures eens of kijk op https://pernix.nl/category/vacatures/
Als je iets wil bijdragen maar niet zo goed weet wat horen we dat ook graag! Spreek iemand van het bestuur aan of mail naar communicatie@secretariaatpernix-nl

Overig nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.