Update vacatures

Nadat we vorige week de oproep voor vrijwilligers hebben gedaan heeft Anoek Braam zich aangemeld om de vacature van het A,B,C wedstrijdsecretariaat op zich te nemen. Anoek is 30 jaar, is sinds 2015 lid van Pernix en speelt al 6 seizoenen in de selectie. Naast korfbal speelt Anoek ook nog Tennis! De moeder van Anoek heeft jarenlang het wedstrijdsecretariaat voor de senioren van de oude korfbalvereniging van Anoek verzorgd. Anoek weet dus goed wat haar te wachten zal staan komend seizoen!

Wij zijn heel blij dat Anoek de vacature van het A,B,C wedstrijdsecretariaat gaat vervullen. Maar we zijn nog altijd opzoek naar vrijwilligers op allerlei verschillende vlakken. Bekijk deze vacatures eens of kijk op pernix.nl/vrijwilligers
Als je iets wil bijdragen maar niet zo goed weet wat horen we dat ook graag! Spreek iemand van het bestuur aan of mail naar communicatie@secretariaatpernix.nl

Overig nieuws