Houweling

Trainers jeugd nieuwe seizoen


De zomervakantie is al van star, graag publiceren wij de trainers gekoppeld aan de teams van komend seizoen.Op dit moment komen wij als vereniging trainers te kort, dit geldt voor verschillende leeftijden (van A tot en met F), voor verschillende dagen (maandag, woensdag of coaching) en verschillende tijdsinzet (1x, 2x in de week of vast inval). De vacatures staan hieronder toegelicht en benoemd.  Op een aantal teams staan 3 of méér trainers, dit heeft een aantal redenen. Ten eerste het ervaringsniveau van de trainers, wanneer trainers nog relatief nieuw zijn met trainen geven is het wenselijk om een ervaren trainer erbij te plaatsen. Ten tweede redden veel trainers één keer in de week wel, máár is dat zelfs soms lastig i.v.m. werk of privé-situaties.
Dit vraagt om meerdere trainers op één team zodat hier ruimte voor is.

Vacatures
Voor de A2 en A3 zijn we beide nog op zoek naar trainers voor de maandag, woensdag en voor het coachen
Bij de B teams zoeken we nog iemand die de maandag training aan de B1/2 kan geven en iemand die bij Sander op de B2 kan aansluiten op de woensdag en in het coachen
Bij de C teams staan er twee vacatures open. Eén voor een trainer C2 naast Christel voor de maandag en voor het coachen. En één voor de C3 ook gericht op de maandag training.
Bij de D zijn we nog op zoek naar trainers die naast Bram de D2 willen oppakken, vooral voor de woensdag
Bij de F zoeken we nog één ervaren oudere trainer.
Wil je een van deze teams ondersteunen, of denk je op een andere manier te kunnen assisteren bij het trainen geven/ coachen van een team? Stuur dan een mail naar jtc@pernix.nl.

Fijne zomer!
De JTC
 
Trainers per team:
A2: Vacature voor maandag, woensdag en coaching
A3: Vacature voor maandag, woensdag en coaching
B1: Iris en Nicky vacature voor de maandag training B1/2 combinatie
B2: Sander en vacature woensdag en coaching
B3: Hester, Ed, Freek en Carla
C1: Damme en Perla
C2: Christel en vacature voor de maandag training en coaching
C3: Marian, Laura S en vacature voor de maandag training
D1: Laura M en Fleur
D2: Bram en vacatures
D3: Lotte, Jarick en Muus
E1: Liset S en Amy
E2: Fenna en Willemijn
E3: Daan en Stefan
E4: Inge, Rick en vacature voor de woensdag training / vast inval trainer
E5: Liset V (vanaf november), Puck en Eva

F teams: Anton, Sief, Lotte T, Silke, Bastiaan, Jesse D, Nienke en Tijn. Bij de F is nog een vacature voor een ervaren ‘oudere’ trainer.

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie: