IJM

Nieuwsbrief 9 september

Nieuwsbrief 9 september

  • Bedankt Marij Mieremet!
  • Afmelden wedstrijden en gebruik KNKV app
  • Google ervaring gezocht
  • Shirtjes ruilen
  • Bar sluiten?
  • Ben jij een masterchef of Sandwich koning(in)?
  • Grote Club Actie
  • Jeugdweekend
  • Dubbel gemengd

Beste ouders en (jeugd)leden,

We zijn begonnen met trainen en morgen hebben we de eerste competitiedag van seizoen 2022-2023. Wat een energie weer op de velden.
EN: wat tof dat weer zoveel mensen zich inzetten voor onze prachtige club. 
In deze nieuwsbrief wat berichten op verschillende vlakken. We bedanken mensen voor hun jaren lange inzet, geven een update van komende activiteiten en hebben uiteraard ook nog wat plekken om Pernix verder te helpen!
Lees deze nieuwsbrief dus even goed door, zodat je niets mist. 


Bedankt Marij Mieremet!
                                                                                                          01-09-2022
Beste ouders van jeugdleden,
 
Zoals u vast begrepen hebt, wordt het vervoer voortaan direct via sportlink geregeld. 
Dit betekent dat mijn taak er na zo’n 14 jaar op zit. 
Ik wil u bedanken voor het reageren op mijn mailtjes zodat ik met de ontvangen data een schema kon maken.
Dit heb ik al die jaren met veel plezier gedaan en ik heb de samenwerking als heel plezierig ervaren.
 
Veel plezier met het korfbal en een vriendelijke groet,
Marij Mieremet

Dit bericht kregen wij van Marij.
Marij, ik weet zeker dat ik namens alle ouders/ leden en de rest van het bestuur spreek: heel veel dank voor je inzet al die tijd! Zeer gewaardeerd!!!


Afmelden wedstrijden en gebruik KNKV app
Van veel kanten hebben we positieve reacties gekregen over de inzet van de KNKV app. Uiteraard zullen we de komende periode tegen kinderziektes aanlopen en merken dat bepaalde dingen anders kunnen. Stuur daarom vooral je vragen en feedback naar sportlink@pernix.nl. Dan kunnen we blijvern verbeteren.
Hebben jullie allemaal al je aanwezigheid en mogelijkheden voor vervoer voor de 1e helft veld aangegeven in de app? 
Binnen je team kan iedereen nu aanwezigheid van elkaar zien. Helaas is het nog niet mogelijk om de wedstrijdsecretariaten hier aan te linken. Vergeet je je dus niet bij hen af te melden als je een keer niet kan? Dan zorgen zij dat je team niet met te weinig spelers bij de wedstrijd staat. 


Google ervaring gezocht
Aangezien steeds meer gegevens digitaal opgeslagen worden zijn we binnen Pernix op zoek gegaan naar een manier om voldoende opslag ruimte te creëren. Die hebben we gevonden in een Google omgeving. Aangezien we deze goed willen gebruiken, met alle regels rondom privacy die er leven, zijn we op zoek naar iemand met ervaring hiermee. 
Heb je ervaring in/ door je werk met Google (en dan met name met rechten profielen in Google Drive) laat het ons weten (via secretariaat@pernix.nl). Het gaat alleen om meedenken met het inrichten. Verder zal het niet veel tijd kosten. 


Shirtjes ruilen
We hebben ze al weer bijna een jaar en veel kids zullen gegroeid zijn. Voordeel van een nieuwe kledingleverancier is dat we tussendoor evt een shirt kunnen ruilen. Maar zaterdag 17 september van 9:15 tot 11:30 zullen we alle shirts bij Pernix hebben. Das toch nog steeds makkelijker om te kijken of je een groter shirt moet.
Kom jij ook even passen?


Bar sluiten?
Het barrooster wordt al aardig gevuld. Helaas nog niet op alle tijdstippen. Zoals je ziet staat er op een aantal momenten niemand of slechts 1 persoon. Helaas zijn we dan genoodzaakt de bar te sluiten. Jij wil toch ook rond je wedstrijd even lekker een drankje kunnen drinken? Geef je dus nog op voor 1 van de gaten in het rooster (via clubhuiszaken@pernix.nl of app Iris 06-21662538), zodat de bar niet hoeft te sluiten. 


Ben jij een masterchef of Sandwich koning(in)?


Grote Club Actie
!!!!    Nieuws over de grote clubactie !!!!
Pernix zal ook dit jaar weer meedoen aan de grote clubactie om op die manier geld op te halen voor de vereniging. Hiervoor zijn we afhankelijk van de hulp van onze (jeugd)leden! Loten mogen worden verkocht vanaf 24 september tot 21 november. Leden verkopen loten van €3,- per stuk. 80% van de opbrengst (dus €2,40 per lot) gaat direct naar de club. De lotenkopers maken vervolgens kans op mooie prijzen met een winkans van 1 op 10.
De afgelopen jaren hebben de kinderen ontzettend veel verkocht en we hopen dit jaar het record bedrag van vorige jaar € 3.200 te verbreken.
Waar vroeger alleen papieren loten verkocht konden, kan het nu ook makkelijk digitaal. Je kunt als verkoper je eigen verkoop pagina inrichten en ook via de socials mensen uit nodigen een lot bij je te kopen. Hoe handig! Zie in het filmpje op deze site, hoe dat werkt. De kinderen zullen van ons een papieren boekje met hun eigen code ontvangen.
Om de kinderen extra te stimuleren zullen we de beste 3 verkopers weer belonen met een prijs, net als het best verkopende team! Zie hierbij de foto’s van onze top verkopers van vorig jaar. Lukt het jou(w kinderen) hen dit jaar te verslaan?



Als er vragen zijn horen we het graag. 

Namens de grote club actie commissie,
Evelien Konijnendijk en Floris Eyckenschild


Jeugdweekend

Beste deelnemer en ouder(s)/verzorger(s),

Op zaterdag 17 september zijn wij als hoofdleiding aanwezig tussen 09:15 – 13:00 uur.  Hier kunt u ons vragen stellen over het Jeugdweekend, maar ook eventuele bijzonderheden over uw kind met ons bespreken. 

Lukt het niet om te komen, dan is telefonisch of een ander moment afspreken altijd mogelijk. We zijn te bereiken via: jeugdweekend@pernix.nl

Ben je nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds! Geef je snel op. Het inschrijfformulier is te vinden op de website van Pernix. 

Met vriendelijke groet,
de Hoofdleiding (Jessica, Diederik en tante Ka)


Dubbel-gemengd
Zoals we allemaal weten is korfbal 1 van de weinige sporten die gemengd gespeeld wordt. Gemengd in de zin van jongens en meisjes, mannen en vrouwen bij elkaar in een team en tegelijkertijd in het veld acterend. Een prachtige en waardevolle eigenschap van het spel, waar ook ver buiten het veld nog de vruchten van geplukt worden.
Na een aantal jaar van sportieve inactiviteit van mijn kant voor wat betreft Pernix (ik bracht en haalde vooral mijn kinderen) begon het toch wel weer wat te kriebelen. Vandaar dat ik al rondvragend tot een appgroepje kwam met mensen die wel oren hadden naar het voorzichtig opzetten van een team. De ene wil alleen trainen, de ander wil eigenlijk meteen zaterdags competitie aangaan en alles ertussenin is ook vertegenwoordigd.
Uiteindelijk werd er besloten om te starten met wekelijks te trainen en dan later eens te kijken of er genoeg mensen zijn die ook wel eens een wedstrijdje zouden willen spelen.
De 3 trainingen die we tot nu toe hebben gehad waren volgens ieder een succes met rode koppen, bezweette shirts en veel plezier als resultaat. De groep is zeer gevarieerd met zowel korfballers van verschillende niveaus als ouders van jeugdleden die zelf nog (bijna) nooit een korfbal hebben aangeraakt.Dubbel gemengd dus! Dat blijkt een zeer leuke combinatie te zijn waar iedereen elkaar en elkaars niveau respecteert en vooral veel plezier maakt.

Heb je zin om ook een keer (of structureel) mee te trainen? Voel je welkom! Er zijn twee mogelijkheden: dinsdag- of donderdagavond om 20.30 – 21.30 uur.

 


Veel plezier met de 1e competitie wedstrijden en we zien elkaar op het veld.
Namens het bestuur,
Annemieke van Duivenboden
(secretaris)

Overig nieuws

Overlijdensbericht

Oud Pernix lid Martine Brandt is overleden. Wij wensen de familie en alle overige dierbaren van Martine veel sterkte.

Nieuwsbrief 24 maart

Nieuwsbrief 24 maart In deze nieuwsbrief: Voortgang vacature voorzitter We hebben mooi nieuws te melden. Het bestuur gaat op de Algemene ledenvergadering van dit seizoen

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.