IJM

In Memoriam Geert-Jan van Geloven

In Memoriam Geert-Jan van Geloven

In memoriam

Zaterdag 28 januari is Geert-Jan van Geloven overleden. Of, zoals de kinderen op de kaart hebben gezet: “De oude tok is niet meer”. Onder die naam kennen veel Pernixers hem.

Geert-Jan was jarenlang actief betrokken bij onze vereniging. Van 1994 tot 1997 maakte hij als penningmeester deel uit van het bestuur.  Voor de doorsnee Pernixer was dat niet het opvallendste wat hij deed. Andere activiteiten sprongen meer in het oog: Het jarenlang bijhouden van het scorebord bij de wedstrijden van het eerste, de fietspuzzeltochten die hij organiseerde, het “75e“ doelpunt. In 1996, het jaar waarin Pernix 75 jaar bestond werden op een zaterdag bij alle thuiswedstrijden de gemaakte Pernix goals in chronologische volgorde gezet. De Pernixer die het 75e (of 150e of….) doelpunt maakte kreeg een interview dat gepubliceerd werd in het P.O.tje. Soms een puzzel als er op 3 of 4 velden tegelijk gespeeld werd.

Bovenal was Geert-Jan een vader waarvan alle zes kinderen lid zijn of geweest zijn van onze vereniging. Dát en het feit dat hij hield van de sfeer bij onze vereniging maakte dat hij graag bij Pernix kwam en ook graag iets deed voor de club. Inmiddels dragen kleinkinderen enthousiast het oranje Pernix shirt.

Wij wensen Liesbeth, de kinderen en hun partners en kleinkinderen sterkte nu “De oude tok” is heengegaan en denken dankbaar terug aan wie hij was en wat hij voor Pernix en haar leden heeft betekend.

Namens de hele vereniging, rust zacht,

Tom van Alphen

Voorzitter

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.