IJM

Wij willen gehoord worden in Noord

Wij willen gehoord worden in Noord

Wat?                          Bijeenkomst in het stadhuis over de toekomst van Leiden-Noord

Wanneer?                  Dinsdagavond 7 maart 2023

Hoe laat?                   Verzamelen vanaf 19.30 uur. Start: 20.00 uur.

Waar verzamelen?   Bij het stadhuis aan de kant van de City Hall.

Einde?                       Weten we niet precies. Wel dat we daarna wat drinken met elkaar.

Samenvatting – Het burgerinitiatief Heel Noord, Eén Tuin wil graag dat Leiden-Noord een leuke wijk blijft waarin we prettig kunnen leven. Pernix wil dit ook. Want in een wijk waarin mensen goed kunnen leven, komen wij als club ook goed tot ons recht. En wij willen heel graag ook de komende 100 jaar de mooiste club van Leiden zijn. Daarom doen wij mee met het burgerinitiatief Heel Noord, Eén Tuin.

Het burgerinitiatief is ontstaan omdat de gemeente vooral heel veel wil bouwen. Dat de gemeente veel wil bouwen vinden wij op zich geen probleem. Maar wij willen wel dat Leiden-Noord een leefbare wijk blijft. Daarom hebben we met veel bewoners en andere clubs en verenigingen een aantal plannen gemaakt.

De gemeente heeft tot nu toe geen zin om naar ons te luisteren. Maar op dinsdag 7 maart 2023 krijgen we de kans om te zeggen wat wij in Leiden-Noord willen. Die kans willen we met beide handen aangrijpen. Het is erg belangrijk dat dinsdag veel mensen komen. Dan laten we zien dat wij echt om onze club en Leiden-Noord geven. Daarom de oproep: kom dinsdagavond ook naar het stadhuis en stel de toekomst van de wijk en onze club veilig!

Meer uitleg over wat er speelt en waarom wij als Pernix meedoen met het burgerinitiatief Heel Noord, Eén Tuin kun je hier vinden.

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.