IJM

Manolis Karamanolis nieuwe trainer/coach Pernix 2

Manolis Karamanolis nieuwe trainer/coach Pernix 2

De TC is blij om bekend te kunnen maken dat er, na het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer, inmiddels ook een nieuwe trainer/coach gevonden is voor Pernix 2 in de persoon van Manolis Karamanolis. Hiermee is de trainersstaf voor de Pernix selectie voor volgend seizoen voor het grootste deel ingevuld.

Manolis zal als echte Pernixer voor velen geen onbekende zijn. Hij doorliep alle hogere jeugdteams (o.a. deelname aan het NK met Pernix B1) en speelde jarenlang zelf in de selectie. Daarnaast heeft hij meerdere jeugd-speerpuntteams training gegeven en is hij een periode actief geweest als trainer van RTC onder 15. Als speler (en all-time topscorer) van het Griekse nationale korfbalteam deed hij de afgelopen jaren mee aan enkele internationale toernooien waaronder het EK korfbal in 2021.

Manolis geeft aan heel veel zin te hebben om samen met Joost Kuipers aan de slag te gaan met de jonge en talentvolle Pernixselectie. De komende weken zal de trainersstaf in overleg met Joost en Manolis verder worden ingevuld. Wij wensen Manolis vanaf deze plek heel veel plezier en succes bij het trainen en coachen van Pernix 2!

TC Pernix

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.