Houweling

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn

Ik wil jullie voorstellen aan:

Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                 

Lengte: 1.75

Leeftijd: 19 jaar

Geboren in: Papendrecht

Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders en nog een oudere zus van 24, maar ik woon nu op kamers dus ik woon met 9 anderen samen.

Werk/studie: Ik studeer nu Academische pabo aan de Hogeschool en universiteit van Leiden en daarnaast werk ik in een verzorgingstehuis met mensen met dementie.

Hoelang speel je al korfbal: Sinds ik drie jaar ben dus nu zestien jaar.

Wat zijn jouw korfbal kwaliteiten: Dat vind ik heel moeilijk om over mezelf te zeggen, maar ik denk dat ik een goede spelverdeler ben die doet wat nodig is. Ook denk ik dat mijn positieve instelling een fijne eigenschap is om te hebben in een team.

Bij welke club speel je nu nog: Ik speel nu bij PKC in Papendrecht

Wat zijn je korfbal hoogtepunten: Het allermooiste wat ik heb mogen meemaken was afgelopen seizoen toen we met de A-selectie Ahoy hebben gehaald en dus uiteindelijk ook nog Nederlands kampioen zijn geworden. Dat was echt een mega vette en onwerkelijke ervaring.

Wat is er zo leuk aan korfbal: De sport zelf is heel leuk, maar eigenlijk doe ik het meer om de gezelligheid en de mensen die er spelen. Ik vind het iets heel moois dat je samen met je team naar iets toe kan bouwen, want alleen kan je het gewoon niet in deze sport. Dus de samenwerking en de gezelligheid buiten het veld maken het heel erg leuk vind ik!

Hobby’s: Ik ben eigenlijk het liefst met vrienden en dansen op feestjes vind ik heeeeeel erg leuk!!!!! Daarnaast HOU ik van eten, dus uit eten gaan vind ik heerlijk!

Wat eet je het liefst: Pasta en dan echt alle pastasauzen, behalve met kaas daar houd ik niet van!

Beste film: Nothing hill

Beste Boek: De zeven zussen ALLE BOEKEN

Wat is na korfbal de mooiste sport: Voetbal. Die beleving is gewoon heerlijk van die supporters en ik vind het ook een leuk spelletje!

Waarom naar Pernix: Ik studeer sinds dit jaar in Leiden en hoe erg ik het ook naar mijn zin heb bij PKC het is gewoon mega onhandig om heen en weer te blijven reizen. Ik woon nu op kamers en ik wilde graag blijven korfballen en toen zocht ik op: korfbal Leiden en toen kwamen jullie tevoorschijn. En eigenlijk vanaf het eerste moment was iedereen al mega mega aardig en vriendelijk dus ik was gelijk om!

Wat zijn je verwachtingen bij Pernix: Een leuke club waar ik nieuwe dingen kan leren, nieuwe leuke mensen kan ontmoeten en waar we met zijn allen gewoon een hele mooie tijd kunnen hebben!

Wat wil je de mensen van Pernix nog meer kwijt: Bedankt dat ik naar jullie club mag komen en ik hoop tot heel snel!

Overig nieuws

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg

Nieuwsbrief Pernix 24 mei 2023

In deze nieuwsbrief: Informatie van de Ledenadministratie en JTC De JeugdTC is alweer druk bezig om de teams voor volgend jaar samen te stellen. Het