Houweling

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn

ik wil jullie voorstellen aan:

Naam: Jasmijn van der Hoff

Lengte: 172 cm

Leeftijd: 21

Geboren in: Leiden

Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje

Werk/studie: Ik zit op dit moment in mijn 3e jaar Pedagogische Wetenschappen aan de universiteit van Leiden. Dus ik heb als het goed is aan het einde van het jaar mijn Bachelor gehaald. Daarnaast werk ik bij Inzowijs als ambulant begeleidster.

Hoelang speel je al korfbal: Ik speel korfbal sinds mijn 4e. Mijn beste vriendin nam me toen mee naar een training van de ‘welpjes’ en sindsdien was de korfbal-bal niet meer uit mijn handen te krijgen.

Wat zijn jouw korfbal kwaliteiten: Ik krijg vaak te horen dat ik aanvallend de rol oppak van een spelverdeler. Verder heb ik me de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld op aanvallend gebied. Mijn vrije ballen zijn ook vaker een zekerheid dan mijn strafworpen 😉

Bij welke club speel je nu nog: Ik speel op dit moment nog bij TOP in Sassenheim

Wat zijn je korfbal hoogtepunten: Ik denk het NK in de D’tjes. Ik vond het heel gaaf en indrukwekkend om op die leeftijd zoiets te kunnen spelen. Verder heb ik in de jeugd alle RTC-teams doorlopen waar ik ook wel trots op ben.

Wat is er zo leuk aan korfbal: Natuurlijk dat het een (gemengde) teamsport is. Ik ben van mening dat iets samen bereiken leuker is dan in je eentje. Daarnaast vind ik het een explosieve sport met veel dynamiek en waar snel gescoord wordt. Dit maakt het naar mijn idee niet alleen leuk om te spelen, maar ook om ernaar te kijken.

Hobby’s: Ik hou van naar het strand gaan, wandelen, op een terrasje zitten. Daarnaast vind ik het leuk om met vriendinnen samen te gaan eten of uit te gaan. 

Wat eet je het liefst: Ik kan hierbij niet kiezen tussen boerenkoolstamppot of een pizza met heel veel olijven

Beste film: Blended

Beste Boek: ‘1984’ van George Orwell of ‘Fiela’s Child’ van Dalene Matthee

Wat is na korfbal de mooiste sport: Volleybal

Waarom naar Pernix: Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kende Fleur en Youri al van hun tijd bij TOP dus had ik het idee om eens te kijken hoe het bij hun club is. Vanaf de eerste keer meetrainen was het gevoel al goed. Het lijkt me een gemotiveerde en gezellige groep. De keuze was dus snel gemaakt.

Wat zijn je verwachtingen bij Pernix: Ik hoop dat ik me bij Pernix nog meer kan ontwikkelen en nieuwe dingen kan leren. Daarnaast hoop ik op een gezellige tijd, maar ik denk dat dat wel goed komt!

Wat wil je de mensen van Pernix nog meer kwijt: Ik kijk ernaar uit om jullie langs de lijn of in de kantine te zien.

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg

Nieuwsbrief Pernix 24 mei 2023

In deze nieuwsbrief: Informatie van de Ledenadministratie en JTC De JeugdTC is alweer druk bezig om de teams voor volgend jaar samen te stellen. Het