IJM

Trainingsrooster zaal en oefenwedstrijden

Trainingsrooster zaal en oefenwedstrijden

Beste leden en ouders van leden,

We gaan de zaal weer in!
Op maandag 23 oktober starten de zaaltrainingen. Het zaalrooster is rond. Het was een flinke puzzel met de beschikbare hallen en gymzalen van de gemeente, de hoeveelheid teams die wij als Pernix hebben en daarbij rekening houden met de tijden waarop trainers trainen kunnen geven en waar en wanneer ze zelf trainen. Daarnaast hebben we geprobeerd om voor zoveel mogelijk teams oefenwedstrijden te organiseren op zaterdag 28 oktober. Dit is helaas niet voor alle teams gelukt, maar voor een groot deel wel.

  • Maandag 23 oktober start trainingen conform trainingsrooster
  • Zaterdag 28 oktober oefenwedstrijden: zie onderstaand schema

Overig nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.