IJM

Dankwoord Tom

Dankwoord Tom

Lieve Pernixers, 

Mijn laatste ALV als voorzitter van deze waanzinnig mooie club is er voor mij eentje om nooit te vergeten. Los van het feit dat het heel erg druk en gezellig was (daarom dit selfie van de vergadering en de overige bestuursleden “ingeplakt”), ben ik zeer ontroerd door de mooie en warme woorden van mijn opvolger en iedereen die ik na de vergadering nog sprak. 

Bovendien werd ik heel blij verrast met het erelidmaatschap dat mij door de vergadering werd toegekend! 

Ik heb het op de ALV al genoemd en ik kan het niet vaak genoeg zeggen, Pernix is een grote familie en hierdoor heb ik de afgelopen 22 jaar met alle de bestuurs- en commissieleden, maar ook alle andere betrokken Pernixers, geweldige jaren kunnen beleven. Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor de steun die ik heb mogen ervaren en de tomeloze inzet die jullie allemaal in deze club steken en hebben gestoken. 

Ik wens heel Pernix (en met name ook het nieuwe bestuur) een prachtige toekomst en hoop daar nog heel veel van te kunnen en mogen genieten. Nu alleen iets meer aan de zijlijn. 

Jullie gaan mij zeker blijven zien bij Pernix, want het is en blijft de mooiste club van Leiden! 

Tom van Alphen

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.