IJM

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3. 

Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor dit leuke team en er een hechte en enthousiaste groep van gemaakt. Dit werd recent bekroond met het kampioenschap en promotie naar de reserve 1e klasse op het veld! Zij wil het stokje nu graag doorgeven aan een opvolger. Bij deze willen we Brenda van harte danken voor haar inzet voor Pernix de afgelopen jaren!

Pernix 3 is een gezellig en enthousiast team wat vooral uit jonge spelers bestaat die dicht tegen de 1/2 selectie aan zitten, aangevuld met enkele wat meer ervaren spelers. Sinds enkele jaren traint het derde 2x per week om zo de aansluiting bij de selectie te waarborgen. Een groot deel van het huidige derde gaat na de zomer weer op voor de 1/2 selectie. 

Pernix 3 speelt op het veld in de reserve 1e klasse en in de zaal in de reserve 2e klasse. 

Er wordt 2 keer een uur per week getraind, verdeeld over de maandag en de woensdag. De thuis- en uitwedstrijden zijn gekoppeld aan S1 en S2. 

Wie lijkt het leuk om (eventueel samen met een maat) de uitdaging aan te gaan met deze leuke en enthousiaste groep? Voor nadere informatie kun je je wenden tot 1 van de leden van de TC.

TC Pernix 

(Stephan, Suzanne, Bram, Carla, Sjoerd)

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.