Nieuwe sponsorcontracten voor Pernix!

Het gaat heel goed met onze sponsors en dus ook met Pernix! Tijdens de jaarlijkse sponsorborrel van zaterdag 30 maart, waarbij de bestaande sponsors in de watten werden gelegd, zijn er weer nieuwe sponsorcontracten getekend.

Pernix heeft drie nieuwe bedrijven via sponsoring aan zich weten te binden:  

Ten eerste is dat Santas koffie, de enige echte duurzame koffieleverancier. Edwin Arndts zette afgelopen zaterdag namens Santas koffie zijn handtekening naast die van voorzitter Tom van Alphen en Lenette Wayenberg van de Sponsorcommissie. 

 

Ondertekening sponsorcontract met vlnr Lenette Wayenberg, Edwin Arndts en Tom van Alphen
Daarnaast heeft ook Patrick van de Meer van Horesca Horecavo B.V. een nieuw sponsorcontract getekend. Horesca Horecavo B.V. levert alle dranken voor de Pernix kantine. 
 
Ondertekening van het sponsorcontract met vlnr Lenette Wayenberg, Patrick van de Meer en Tom van Aphen
En tot slot heeft Jelle Hassefras van het Motorhuis zijn handtekening onder een nieuw sponsorcontract gezet.

Ook heeft iedereen 30 maart voor het eerst onze nieuwe mascotte kunnen bewonderen. Een idee van de NAC en mogelijk gemaakt door sponsoring.
Verder zijn we Niels en Thijs Middelkoop dank verschuldigd voor de balsponsorzuil, met mooi Pernix logo door studio Scherp.

Maar de sponsoren komen niet vanzelf naar Pernix toe. Achter de schermen is door de sponsorcommissie hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.
Als je zelf sponsor wilt worden, of je hebt ideeën voor sponsoring, dan kun je altijd de mensen van de sponsorcommissie aanschieten of op een andere manier contact met hen opnemen, ze zijn te vinden op de site van Pernix.