Christel Zwanenburg terug naar Pernix

Naam: Christel Zwanenburg
Woonplaats: Noordwijk
Geboortedatum: 02-06-1995
Beroep/studie: Ik werk op een basisschool, als juf van groep 6.
Korfbalhoogtepunten: Kampioenschappen in de jeugd, zaalkampioen met Pernix 1 (2014-2015) en vorig jaar 2x kampioen in 1 seizoen met Velocitas 1. Hobby’s: Lezen, sporten (korfbal, zwemmen, squashen), terrasje pakken.
Wat eet je het liefst: Broccoli.
Muziek: Top 40, Nederlandstalig.

Wat is er zo leuk aan korfballen:
Het is een teamsport, waarbij iedereen andere kwaliteiten heeft. Die kwaliteiten heb je nodig om tot een prestatie te komen. Iedereen is nodig in het team.

Wat zijn jouw (korfbal) kwaliteiten:
Inzet, scorend vermogen en ondersteunend rond de korf.

Wat zijn je verwachtingen bij Pernix:

Ik hoop dat we met deze groep weer een stukje beter worden dan dat we al zijn, wat misschien kan leiden tot iets moois aan het einde van de competities!


Waarom toch weer de keuze voor Pernix :
Toen ik Pernix verliet, was dat omdat ik sportief gezien een andere uitdaging aan wilde gaan. Ik besloot naar Velocitas te gaan, maar ik hield altijd contact met de mensen van Pernix (ook omdat mijn zus er in de selectie korfbalde, dus ik kwam vaak kijken). Ik miste de gezelligheid die Pernix als vereniging heeft. Daarnaast zou ik nog eens met mijn zus in de selectie willen spelen. Na 2 jaar bij Velocitas in het 1e gespeeld te hebben, kom ik dit seizoen dus weer terug.

Vorige clubs: Fluks, Pernix en Velocitas.

Wat wil je de mensen van Pernix nog meer kwijt:
Ik kijk er naar uit om weer wedstrijden in het oranje-zwart te gaan spelen. Ik heb zin in de gezelligheid voor, tijdens en na de wedstrijden.