Even voorstellen: Sven van Baggum

Naam: Sven van Baggum
Woonplaats: Leidscheveen
Geboortedatum: 23-06-1992
Vrouw/kinderen: Vriendin
Beroep/studie: Zzp schilder (Schilderbedrijf van Baggum)
Korfbalhoogtepunten: Korfbal league, 12x Nederlands kampioenschapen
gespeeld 2x 2de en 5x met Meervogels Nederlands kampioen
Hobby’s: Uit eten, uitgaan/festival, gamen en op vakantie
Wat eet je het liefst: Mijn eigengemaakte pasta
Muziek: Urban, hardstyle en Nederlandstalige muziek

Wat is er zo leuk aan korfballen:
Ik vind vooral het teamgevoel wat je krijgt bij korbal erg leuk. Ook de adrenaline om voor een volle sporthal te spelen trekt mij aan.

Wat zijn jouw (korfbal)kwaliteiten:
Ik ben allround, ik scoor veel, maar je kan mij ook als aangever gebruiken. Ook verdeel ik meestal het spel in het vak. Ik ben erg gedreven/fanatiek dus zal mij zeker op een motiverende manier laten horen in het veld.

Wat zijn je verwachtingen bij Pernix :
Als ik naar de selectie van Pernix kijk zie ik een enthousiaste groep met hele goede vriendschappen. Ik verwacht dat we bovenin zullen gaan meedraaien, zowel op het veld als in de zaal.

Waarom de keuze voor Pernix:
Ik ken al behoorlijk wat mensen van Pernix en de club Pernix zelf ook. Pernix is een hele warme gezellige vereniging en dat trekt mij erg aan. Vorige clubs: Die Haghe, Meervogels, Phoenix, KVS, DSC en Achilles

Wat wil je aan de mensen van Pernix nog meer kwijt:
Mocht je mij nog niet kennen, kom dan zeker even een praatje maken. Ik ben echt een mensen -mens, dus ik vind het altijd erg leuk nieuwe mensen te leren kennen, maar ook zeker te laten zien hoe ik ben. Ik wil de mensen van Pernix alvast bedanken voor het vertrouwen en het warme welkom en hopelijk kunnen we dit jaar met een kampioenschap afsluiten.