Aankondiging: Trainersbijeenkomst woensdag 15 november

Beste trainers,

Het veldseizoen zit er voor de helft alweer op en we gaan ons opmaken voor een mooie zaalcompetitie! We zijn het veldseizoen op 24 augustus begonnen met een trainersbijeenkomst waarbij het Pernix Jeugdplan is gepresenteerd. Vervolgens werd er door jeugdtrainerscoordinator Albert Vidanya ingegaan op het “Pernix spelletje” en werden enkele voorbeelden gegeven van hoe je kinderen kan leren korfballen met behulp van de begrippen “impliciet leren” en “externe focus”. 

We hopen dat alle trainers inmiddels met hun trainersbegeleider van gedachten hebben gewisseld over de voortgang van het trainen geven en de doelen die je met je groep wilt bereiken!

Vanuit de TC jeugd willen we hier graag een vervolg aan gaan geven. Voor de woensdagavond 15 november hebben wij Rob Lof bereid gevonden een leuke en leerzame avond te verzorgen. Rob is in het verleden trainer geweest van de Pernix selectie en is nu werkzaam als jeugdcoordinator bij Synergo in Utrecht. Tevens is hij als korfbaldocent verbonden aan het KNKV. 

Graag nodigen we alle (jeugd-)trainers van Pernix uit om bij deze bijeenkomst (in sportkleding) aanwezig te zijn! We verwachten dat iedereen zoveel als mogelijk aanwezig is; blok deze avond dus in je agenda!! Er zal met een jeugdteam van Pernix (i.p. C2) als oefengroep gewerkt worden. Belangstellenden / toeschouwers zijn van harte welkom op de tribune.

NB. De E- en F-teams trainen deze avond gewoon, alle overige jeugdtrainingen gaan 15 november NIET door!!
 
Plaats: de Zijlhal
Tijdstip: 19.15 uur – 21.00 uur

Hartelijke groeten en tot de 15e november!

Manolis, Marike en Sjoerd