Record-opbrengst Grote Clubactie voor Pernix!

De Grote Clubactie heeft dit jaar maar liefst 2716,80 euro opgebracht voor Pernix! Dat is bijna 60 euro meer dan vorig jaar en betekent een record voor onze vereniging. Van het geld gaan we, onder andere, nieuwe korven, palen, ballen en ander trainingsmateriaal voor de jeugd kopen. Op die manier hebben de kinderen zelf profijt van alle loten die ze verkocht hebben.

Net als vorig jaar was de beste lotenverkoper Bastiaan Heijl uit de E1. Hij verkocht maar liefst 154 loten! Ook Ilse Schoonwater uit de D3 (45 loten) en Emma Visser (E3, 33 loten) en Veerle Schoonwater (E7, 33 loten) hebben ontzettend hun best gedaan.

Dat geldt natuurlijk voor alle (jeugd)leden die loten verkocht hebben. We willen jullie dan ook allemaal ontzettend bedanken voor jullie inzet. Daarom krijgen alle verkopers binnenkort een aardigheidje. De beste lotenverkopers worden zaterdag in het zonnetje gezet rondom hun wedstrijden.

Ten slotte wil Pernix graag de Grote Clubactiecommissie bedanken. Zonder het harde werk van Stephanie Arkeraats en Petra Bosch was deze fantastische opbrengst nooit gehaald. Ontzettend bedankt!