Jeugdweekend 2018

Het belooft weer een heel gaaf weekend te worden van 29 juni t/m 1 juli 2018, met een super Sport & Spel programma en koks die ons weer gaan verrassen met heerlijk eten! Dus zit je in de A, B, C, D, E, F of bij de kangoeroes en wil je dit weekend niet missen, meld je aan door het inschrijfformulier volledig ingevuld te mailen naar: jeugdweekendpernix@gmail.com 
(je ontvangt het inschrijfformulier voor 4 februari a.s. per mail. Niet ontvangen? Mail ons!).

Gezien de ervaring van de afgelopen jaren en de populariteit van het weekend is er besloten om dit jaar via loting de plaatsen te vergeven.

Van 4 februari t/m 4 maart 2018 kun je je aanmelden. Daarna sluit de inschrijving en zullen wij aan de hand van het aantal inschrijvingen per leeftijdsgroep het aantal deelnemers per groep bepalen. Door middel van een loting zullen de deelnemers die mee kunnen vastgesteld worden. Uiterlijk 1 april a.s. zullen wij per mail laten weten wie meegaan en wie op de reservelijst zijn geplaatst. We streven ernaar zoveel mogelijk kinderen mee te laten gaan. 
Omdat er veel animo is voor het jeugdweekend en we geen kinderen onnodig willen teleurstellen gaan we ervan uit dat wanneer je je aanmeldt ook daadwerkelijk meegaat.

De kosten voor dit weekend bedragen 65 euro (1e kind) en 60 euro voor het 2e en 3e kind.

Mocht je nog vragen hebben dan is één van ons altijd te vinden in de Zijlhal en na het zaalseizoen weer op het Pernixveld of via de mail!

Groetjes,
De hoofdstaf

Manolis Karamanolis, Lisa Huivenaar, 
Karen Arnoldus (tante Ka) en Manon la Lau