Geslaagde Sponsor borrel

De sponsorborrel van Pernix op dinsdag 3 juli was zeer geslaagd. Na een leuke wijnproeverij onder leiding van Michel de Geus van Le Gueux wijnhandel was het tijd voor het serieuze gedeelte van de avond: de ondertekening van de sponsorcontracten voor het seizoen 2018 – 2019.

Naast de vele trouwe sponsors die Pernix al jaren steunen hebben we volgend seizoen maar liefst 11 nieuwe sponsors. Pernix is zeer blij met alle bestaande én nieuwe sponsors. Zonder sponsors zouden wij het als sportvereniging zeer moeilijk hebben. We zijn alle bedrijven die Pernix een warm hart toedragen dan ook zeer dankbaar. 

De sponsorborrel was de eerste activiteit van de sponsorcommissie onder leiding van de nieuwe voorzitter Lenette Wayenberg. Zij nam dinsdag officieel het stokje over van Michel Houweling. Michel blijft wel in de commissie actief. Lenette: “Het was een zeer geslaagde avond. Het is de bedoeling dat we vaker van dit soort activiteiten voor onze sponsors gaan organiseren. Ik ben Michel zeer dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren en heb er veel zin in om met de vernieuwde sponsorcommissie aan de slag te gaan voor Pernix.’’

Voor meer foto's