Laatste dag inleveren Grote Clubactie

Beste Pernixleden en ouders,

De Grote Clubactie is bijna afgelopen.  De eerste trainingsdag in de zaal, 12 november, is de laatste dag om je boekje inleveren.  Dat kan bij de trainers. Wij komen op 12 november in De Zijl , Broekplein en bij het RCC om de laatste lotenboekjes op te halen.

Je kunt de boekjes uiteraard ook op ons huisadres afgeven:  Oesterbank 18 (Stephanie), Vuurbloem 17 (Petra), beide in de Merenwijk. Of bij de penningmeester (Floris) De Sitterlaan 131.

Online verkoop

Verder willen we jullie nog wijzen op de online -verkoop van loten. Op 21 september 2018 heeft ieder pernix-lid een mail ontvangen met daarin een link naar een eigen verkooppagina. Met deze link kan je niet alleen zelf loten kopen maar met de link kun je ook al je familie, vrienden en kennissen uitnodigen om via deze pagina een lot van onze club te kopen. Deze loten tellen ook mee als verkochte loten voor de wedstrijd “wie is de beste lotenverkoper van Pernix!”

Online kopen van loten zonder persoonlijke pagina kan ook met de link:

http://clubactie.nl/actie/LCKCPernix.

Iedereen kan dus via deze link Grote Clubactieloten voor Pernix kopen!!!!!

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Stephanie Arkeraats. Dit kan per mail naar GroteClubactieLCKCPernix@gmail.com of telefonisch na 19 uur op het volgende telefoonnummer 06 291 98 731 (Stephanie Arkeraats)

De organisatie van de Grote Clubactie Pernix,

Petra Bosch en Stephanie Arkeraats