De laatste lootjes....

LCKC Pernix

De laatste lootjes ……..

De Grote Clubactie 2018 is met één week verlengd. Als het goed is heeft iedereen die loten heeft verkocht via het lotenverkoopboekje het boekje inmiddels ingeleverd. Zo niet dan kun je dat nog bij ons inleveren. Dit kan op de volgende adressen:

Oesterbank 18, Vuurbloem 17 (Merenwijk) en De Sitterlaan 131.

De landelijke organisatie van de Grote Clubactie heeft  de deadline voor verenigingen voor het (ver) kopen van loten verlengd tot 29 november a.s .  

Je kunt nog loten (ver)kopen via de algemene Pernix verkooppagina van de Grote Clubactie van Pernix. Het adres daarvan is: https://clubactie.nl/actie/LCKCPernix.

Superlot

Er bestaat ook de mogelijkheid tot de aanschaf van een Superlot.

Een Superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wil de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De vereniging moet verkochte Superloten altijd registreren op www.clubactie.nl. Speciaal voor Superloten is er een aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Interesse voor een superlot? Stuur dan een mail naar GroteClubactieLCKCPernix@gmail.com  of neem contact op met Stephanie Arkeraats (06-29198731).

Groeten,

Petra Bosch en Stephanie Arkeraats

Organisatie GroteClub Actie Pernix 2018