Kleding

Alle leden van Pernix spelen hun wedstrijd in een wedstrijdshirt en een zwarte rok/rokje. Verder is het van belang dat er goed schoeisel gedragen wordt. Tijdens het buitenseizoen veldschoenen met voldoende grip en tijdens het zaalseizoen zaalschoenen.

Wedstrijdshirts

Pernix leden hoeven het wedstrijdshirt van Pernix niet aan te schaffen, het shirt wordt per seizoen gehuurd. Het voordeel hiervan is dat alle spelers in een team met dezelfde shirtsponsor spelen en als een shirt te klein is geworden, deze kan worden omgeruild. Aan het begin van elk seizoen is er een centrale uitgifte van shirts. Nanny van Peet regelt de uitgifte. Voor vragen, het tussentijds omruilen van een shirts of het aanvragen van een nieuw shirt door nieuwe leden kun je contact met haar opnemen via het volgende email adres: kledingcommissie@pernix.nl.

Webshop

Via de webshop (http://pernix.muta.nl) kan kleding besteld worden die niet noodszakelijk is maar wel bij Pernix hoort. Denk hierbij aan een trainingspak, tas en inloopshirt. Deze artikelen kunnen altijd worden besteld. Let op: Bij Pernix houden we een beperkte voorraad aan. Indien een product voorradig is, nemen we direct contact op. Mocht dit niet zo zijn, dan is de levertijd ongeveer 6 weken. 
De selectieleden van het 1e en 2e hebben een pak en tas van sponsor De Leeuw Makelaardij in bruikleen.

Voor vragen over de webshop of voorraad, communicatie@pernix.nl.

WELKOM BIJ PERNIX