Kleding

Wedstrijdshirts

Pernix leden hoeven het wedstrijdshirt van Pernix niet aan te schaffen, het shirt wordt per seizoen gehuurd. Het voordeel hiervan is dat alle spelers in een team met dezelfde shirtsponsor spelen en als een shirt te klein is geworden, deze kan worden omgeruild. Aan het begin van elk seizoen is er een centrale uitgifte van shirts Nanny van Peet regelt de uitgifte. Voor vragen, het tussentijds omruilen van een shirts of het aanvragen van een nieuw shirt door nieuwe leden kun je contact met haar opnemen via het volgende email adres: kledingcommissie@pernix.nl.

Trainingspakken en tassen

Sinds begin 2016 heeft Pernix een eigen tenue in de vorm van een trainingspak, tas en inloopshirt. Deze items zijn individueel te bestellen bij de kledingcommissie en worden geclusterd besteld bij Muta sport. De maten van de trainingspakken lopen van 116 t/m XXXL en kosten € 50 (kindermaten 45€) per pak (jas en broek). De selectieleden van het 1e en 2e hebben een pak en tas van sponsor De Leeuw Makelaardij in bruikleen.

De Pernix sporttas is er in 3 maten, S/M/L en is met een apart schoenen-ondervak ideaal voor korfbal. Prijs is € 35,- p/s. Bestellen van deze pakken kan door te mailen naar sponsoring@pernix.nl.

Sokken

Nieuw! Bij Sloos Sport op het 5-meiplein in Leiden zijn vanaf heden ook PERNIX-sokken (uit voorraad) te koop! In 5(!) verschillende maten en met opdruk van ons mooie pernixlogo. Ook ideaal; ze zijn zwart! Prijs per paar: € 10,-