IJM

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers,

Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle trainers die doorgaan en met een aantal nieuwe trainers. We hebben een goede mix van beginnende en ervaren trainers, maar nog een paar plekjes te vullen.

De hoogste nood hebben we bij de B3, waar we nog een hoofdtrainer zoeken die dit team onder zijn/haar hoede te nemen. Als je iets wilt betekenen, meld je dan svp bij een van de JTC-leden of stuur een mail (JC@Pernix.nl). Hulptrainers voor dit team hebben we achter de hand.

Bij de C3 zoeken we nog 1 of 2 trainers die het team samen met Bas een mooi jaar kunnen bezorgen.

Tot slot kunnen we bij de E nog een enthousiaste trainer gebruiken en bij de F voor het veldseizoen een ervaren kracht die de jonge trainers op woensdag kan ondersteunen.

De trainingen volgend seizoen beginnen voor de meeste teams op maandag 26 augustus en oefenwedstrijden zullen zijn op zaterdag 31 augustus. De competitie start 7 september. Als de trainers eerder willen starten, hoor je dit van henzelf. Bekijk het schema voor de oefenwedstrijden hier.

Een fijne zomer toegewenst,

De Jeugd TC

TeamTrainers
A1Wilko, Seth, Nicky, Jasmijn M
A2Stephan
A3Tim de B, Jasmijn vH, Freek
B1Rene B., Sem D., Geert R.
B2Amy dB, Anouk
B3Vacature hoofdtrainer
C1Laura, Fleur, Tony B.
C2Bram, Tjalle, vacature
C3Bas vH., vacature
D1Aram, Daan vdB., Tim K.
D2Diederik, Willemijn, Fenna
D3Peter vdG,  Eva, Puck
E1 t/m E5Amy G., Anton, Emma, Karin vB. (woensdag), Marije, Muus, Rens (woensdag), Rick, Roeland, Silke, vacature
F1 t/m F4Alexander, Bastiaan, Cato, Joost, Krijn, Leontien (maandag), Lotte T., Rens (maandag), Saar, Sief, Suus, vacature (woensdag)

Overig nieuws

Bardienst bij Pernix

Lekker samen een drankje doen of een tosti eten bij Pernix?  Je bent altijd welkom vóór de bar. Om deze service te kunnen verlenen hebben

Nieuwsbrief 26 augustus 2024

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van de zomervakantie en weer veel zin heeft om te

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.