IJM

Korfbal App

Ieder lid of ouder van een jeugdlid kan de KNKV app installeren. Met behulp van die app volg je alle uitslagen en standen van Pernix-teams. Als het emailadres waarmee je je registreert gelijk is aan dat in de ledenadministratie, krijg je ook Pernix-specifieke informatie te zien, meld je je als speler (16+) aan- en af voor wedstrijden, vervoer plannen etc. etc. Ook scheidsrechters gebruiken deze app om uitslagen van wedstrijden door te geven.

Als lid van 16 jaar of ouder, of ouder van een jeugdlid onder 16 jaar, beheer je een aantal gegevens zelf.

Ga naar het hamburgermenu (de drie horizontale streepjes linksboven in de app) en kies instellingen. Vervolgens kies je als lid voor “Mijn persoonsgegevens” en/of als ouder van een jeugdlid voor “Mijn kinderen” (screenshot tweede van links). Na die keuze (en eventueel een vervolgkeuze voor het juiste kind als er meer bij Pernix korfballen) kom je in het scherm met gegevens.

Naam, leeftijd, geslacht e.d. mogen niet aangepast worden, mocht dit niet kloppen, neem dan contact op met de ledenadministratie. De foto kan, in sommige delen van het jaar, wel gewijzigd worden, doe dat vooral! Tijdens de competitie mag dit normaal gesproken niet, om fraude met spelers te voorkomen. Belangrijk is dat de foto een pasfoto is, dan wel een eigen foto die vooral het gezicht duidelijk toont. En actueel is. Scheidsrechters gebruiken deze foto’s bij het controleren van de opstellingen via de app. Zij mogen deze foto altijd zien, zichtbaarheid voor anderen kan ingesteld worden in de app bij de privacyinstellingen.

Wat wel gewijzigd mag worden, zijn de adresgegevens en de telefoonnummers. Daarbij is het belangrijk dat met name het mobiele nummer van het (jeugd)lid zelf is, het vaste nummer zal al snel het “gezinsnummer” zijn. Bij kinderen die nog geen mobiel nummer hebben, dit graag leeg laten. Contactgegevens van ouders/verzorgers kunnen en willen we ook graag ook vastleggen, maar dat kan helaas nog niet via de app, neem hiervoor ook weer contact op met de ledenadministratie.

Help ons de administratie actueel te houden en besteed even een minuutje aan het controleren en eventueel aanpassen van de gegevens. En nogmaals, voor alle vragen/problemen over en met de app kun je contact opnemen met communicatie (sportlink@pernix.nl), met alle andere vragen rondom de administratie, of het doorgeven/checken van contactgegevens van ouders/verzorgers met de ledenadministratie@pernix.nl.

Ouders en leden

Handleidng KNVK App

voor ouders en leden

Handleiding KNKV App

voor ouders en leden
Klik Hier

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.