IJM

Kleding

Alle leden van Pernix spelen hun wedstrijd in een wedstrijdshirt en een zwarte broek/rok. Verder is het van belang dat er goed schoeisel gedragen wordt. Tijdens het buitenseizoen veldschoenen met voldoende grip en tijdens het zaalseizoen zaalschoenen.

Wedstrijdshirts

Pernix leden hoeven het wedstrijdshirt niet aan te schaffen, het shirt wordt per seizoen gehuurd. Dit wordt berekende met je contributie. Voordeel hiervan is dat alle spelers in een team met dezelfde shirtsponsor spelen. Als een shirt te klein is geworden, deze kan worden omgeruild. Twee keer per jaar wordt er een ruilmoment ingepland. Deze wordt gecommuniceerd middels de Nieuwsbrief. 

Bij aanvang van het lidmaatschap dien je zelf je shirt te passen en op te halen bij MKH Business. Zie MKH Business. Mocht je tussentijds je shirt willen ruilen dan kan dit ook via MKH Business.

Webshop

Via de webshop (http://pernix.mkhbusiness.nl) kan kleding besteld worden die niet noodszakelijk is maar wel bij Pernix hoort. Denk hierbij aan een trainingspak, tas en inloopshirt. Deze artikelen kunnen altijd worden besteld. 

Let op: Bij Pernix houden we geen voorraad aan. Bij MKH Business kan altijd gepast worden. 

Adres: MKH Business
             Hoge Rijndijk 251
             2382 AM  ZOETERWOUDE
De selectieleden van het 1e en 2e hebben een pak en tas van de sponsor in bruikleen.

Voor vragen over de webshop of voorraad, kledingcommissie@pernix.nl.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Klik Hier

Kleding

Kleding

Klik Hier

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Klik Hier

Webshop

Webshop

Klik Hier

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.