IJM

Teamindeling Pernix 3 t/m 8

Teamindeling Pernix 3 t/m 8

Beste Pernixers,

Bijgaand treffen jullie aan de teamindeling voor het aankomende veldseizoen. We beseffen ons dat het lang heeft geduurd, maar de puzzel was wellicht moeilijker dan ooit tevoren.
Dit wordt veroorzaakt door wat veel dames en de mindere bereidheid tot invallen afgelopen jaar. Hierdoor twijfelen veel mensen of ze wel willen blijven spelen. Vooralsnog gaan wij uit dat dat komend jaar zal verbeteren en hebben wij gekozen voor 8 seniorenteams. Dit voorkomt dat we overvolle teams krijgen wat het speelplezier ook niet bevordert.

Verder hebben we ervoor gekozen om de doorstromers vanuit de A die niet zijn opgenomen in Selectie 1/2 bij elkaar te houden, aangevuld met andere jonge senioren. Dit om te voorkomen dat deze versnipperen en wellicht stoppen met korfbal. Dit team zal het 5e of 6e worden, dat is nog afhankelijk hoe de nieuwe regelgeving van het KNKV uitpakt (wie van de wedstrijdsport mag invallen in de breedtesport).Voor dit zogenoemd jeugdteam zijn we nog bezig voor de begeleiding (coaching / trainers). We hebben hiervoor al een vrijwilliger, maar moeten dat nog even afstemmen.

Voor S3 zijn we nog op zoek naar een trainer / coach, want helaas is Brenda na het kampioenschap afgelopen veldseizoen gestopt.

Via deze link kunnen jullie de opstellingen bekijken. Zoals gezegd is het nog mogelijk dat S5 en S6 nog worden omgedraaid. Wij hebben geprobeerd rekening te houden met ieders voorkeur, maar vooral ook dat ieder voldoende aan spelen toekomt in een leuke samenstelling. Er dient wel bereidheid te zijn om andere teams te helpen indien dat nodig is.
Wij willen eenieder uitnodigen voor een informatieavond, waar we graag een en ander willen toelichten en afspraken maken, zodat we een mooi seizoen tegemoet gaan! Dat zal zijn op 28 Augustus om 20.00 uur in de kantine.

Wij vragen jullie eventuele opmerkingen (maar lofuitingen zijn ook altijd welkom) te mailen naar tc@pernix.nl

Tot 28 augustus.

Namens de TC (Sjoerd, Carla, Suzanne, Bram & Stephan)

Overig nieuws

Steun Pernix bij de Grote Clubactie

Zaterdag 21 september gaat de Grote Clubactie van start. Ook dit jaar gaat Pernix weer meedoen!. Vorig jaar was dit een groot succes. En ook

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.